Trebuie sa-mi cumpar Corel Draw pentru publicatii (cu licenta), dar costa ceva pe la 600 euro...exista ceva care sa faca treaba aproximativ la fel de bine, si sa coste mai putin?
Trebuie sa-mi cumpar Corel Draw pentru publicatii (cu licenta), dar costa ceva pe la 600 euro...exista ceva care sa faca treaba aproximativ la fel de bine, si sa coste mai putin?
eu zic ca in domeniul in care lucrezi iti este cel mai bun corelu` ... nu cred ca ai putea gasi un inlocuitor cat de cat pe masura...sa faca atat de multe cate stie sa faca corel...!sunt bani extrem de multi....dar presupun ca si merita...publicitate...mmm..ies bani destui de frumosi!
cumpara`l...!
Adobe Photoshop ar fi, dar cre k, costa cam la fel de mult. incearca insa si Xara Xtreme
zen, photoshopu e program de grafica bitmap, corelul pentru vectoriala, asca ca...
ascanu, daca vrei sa te folosesti de el intr/o afacere, mergi pe corel, daca vei lua altceva vei vea probleme de compatibilitate, corelul fiind folosit mai peste tot.
they hatin'
si adobe illustrator e pt vectoriala...Mesaj iniţiat de cat23
corel e ce-a mai ieftina solutie, nu e the best da e the cheapest.
alternativa este Adobe: photoshop, ilustator, in-design, pagemaker
Ai mare grija cand achizitionezi soft, e al naibi de complicat, dar daca te orientezi bine poti gasii licente ieftine.
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
Ca inlocuitor, si dupa parerea mea este mai bun poti folosi Adobe Illustrator CS2 care este in jur de 500 $, dar il poti gasi promotional la vreo 350$.
insa e mult mai putin user-friendly decat coreluMesaj iniţiat de xplod_ldg
![]()
Incearca si linkul urmator..
http://www.zoner.com/support/download2.asp?ProductID=1
Este mai slabut dar macar este freeware, versiunile mai noi necesita licenta dar sunt relativ ieftine.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: