mai vreau shi io sa bag linux
tot aud de slack 1.10 parca
e bun?
de unde pot sa il iau
botabil ?
mai vreau shi io sa bag linux
tot aud de slack 1.10 parca
e bun?
de unde pot sa il iau
botabil ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live the momenT..!!!
slackware 10.1 si ultima este 10.2
le gasesti pe ftp.rdscv.ro - iti merge cu viteza maxima pt ca este din craiova
oricum vad ca nu le ai cu linuxul si iti recomand ubuntu sau debian![]()
Don't judge me.
nu s-a inventat sistemul de operare ,programul,jocul ,pe care sa nu stiu sa il instalezasa ca don't worrrry Be happy
Ms mult man![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live the momenT..!!!
Dar s/a inventat SO-ul care iti face praf toate partitiile daca nu stii sa il instaleziDaca vrei, treci pela mine si iti pot da aproximativ 10 distributii de linux, atat pe CD cat si pe DVD.
they hatin'
cat23... m-ar interesa pe mine... depinde ce distrubutii ai![]()
Don't judge me.
Fedora Ccore 4 x86_64 DVD
SUSE Enterprizeserver 9
Debian 3.1
Novell Linux Desktop 9
Red Hat Enterprise Linux 4
Linspire
Astea sunt ultimele downloadate care le am acasa. Mai am cateva si pe la serviciu, dar nu mai stiu exact ce a terminat de luat. Maine iti spun si ce am acolo.
In plus, am si distributii mai vechi sau distributii gen Smoothwall, sa faci calcu router, merge de belea pe un P1 la 166 cu 48 RAM.
they hatin'
am fedora, da vad ca tu le ai pe 64 de biti... nu am calc pe 64 am athlon pe 32
oricum mi-am luat ubuntu si e belea merge
![]()
oricum m-ar interesa niste red-hat sau ceva mai usor stii pana ma obisnuiesc cu ele si dupa aia vad io la care raman![]()
Don't judge me.
Fury_o1 ...nene daca nu ai mai instalat linux pana acu (ma refer la distributii mai unix like ca sa zic asa cum ar fi Debian si Slackware) iti vei prinde urechile prin el,aici nemai vorbind de vreun BSD.
Sfatul meu e sa incepi cu un Suse sau Fedora care se instaleaza cam singure si pe care o sa le intelegi mai bine.
bafta
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: