vreau sa transform un film avi cu tot cu subtitrare intr-un dvd!!! daca se gaseste cineva sa imi explice cu lux de amanunte asa ca la retarzi ia`si ramane recunoscator!!!
vreau sa transform un film avi cu tot cu subtitrare intr-un dvd!!! daca se gaseste cineva sa imi explice cu lux de amanunte asa ca la retarzi ia`si ramane recunoscator!!!
Trebuie doar sa iei urmatorul programas si totul e floare la ureche.
THE FILMMACHINE asha se numeste.
Ai acolo totul.
Spor la munca si nervi de otel caci dureaza vreo 4 ore sa il transformi cu subtitrare cu tot. Daca nu te descurvi mai intreaba-ma.
![]()
![]()
cu prg asta am incercat ieri toata ziua....am reusit sa convertez ceva...da nuj daca e bine ..la final am avut un dvd cam de 1 gb si mah asteptam sa fie mai mare...
Divx-ul i-l codezi in format dvd cu mainconcept codec. La stream type, alegi elementar video si audio, adica sa salveze separat sunetul de imagine, asa cum este pe orice DVD. Apoi cu DVDAuthorGUI, introduci video, audio si subtitrare si salvezi ca imagine iso. Apoi i-l bagi in virtual cd si vezi ce a iesit, dar trebuie sa ai dvd player instalat in calculator. Daca esti multumit de ce a iesit, poti sa arzi imaginea iso pe un dvd blank. Trebuie ca partitia pe care salvezi, sa fie neaparat NTFS. Pe FAT32, nu se pot pune fisiere mari. O sa primesti un mesaj de eroare. Daca esti mai avansat, poti folosi Easy Media Creator 8 cu care poti sa faci si meniuri la DVD, ca si codarile necesare. Dar este un pic mai complicat. Succes !.
dupa parerea mea cel mai simplu de folosit e avi2dvd ;cu el poti sa pui 3 sub pe dvd si 1 pe svcd/vcd (ps:subtitrarea trebuie sa fie .txt sau .srt). nu iti cere nimik deosebit dar are o smecherie care atunci cand dai open la film el trebuie sa aiba locatia astfel : D:/temp/matrix.avi sau C:/temp/matrix.avi sau...
programu poti sa il iei de aici.
te sfatuiesc sa tragi si pozele de acolo.
bafta![]()
eu am folosit WinAvi Video Converter. A durat cam 40 min sa transf un fisier de 700 MB.
ms la toti pt. sfaturi!!! In cele din urma am reusit cu The Film Machine si au iesit foate bine dvd`urile. Mai greu cu timpu ..in jur de 3 h la un dvd!!
la winavivideoconverter mai exista si alta posibilitate de a adauga titrarea in afaar de vosub?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: