De vreo 2-3 saptamani calcu'meu a luat-o razna...cand inchid Winamp-ul se restarteaza,se blocheaza foarte repede...Am schimbat memoria,sursa...am instalat windows-ul de cateva ori...si degeaba.Ce poate avea?
![]()
scoate`ma din ignore list si ai sa vezi ca o sa mearga bine![]()
faci o fapta buna si cumperi o sticla de 2l de pepsisi chemi pe unu de se pricepe , sa vada ce si cum .
personal , banuiesc ca unul din drivere e belit ( daca am dreptate e sticla mea) .
deci , pasii pe care daca vrei , poti sa'i faci singura :
1. aflii ce placa de baza ai si ii iei driverele noi de pe pagina producatorului .
2. ---||--- ptr placa video
3. ---||--- ptr placa de sunet
4. vezi la my computer in propietati daca ai win xp sp2 instalat ( version 2002 )
5. dai ctr-alt-del si vezi la processes daca iti ocupa unul dintre ele un procent mare din procesor
6. dai un scan disk la hard cu optiunea sa verifice/repare bad'uri ( o sa ceara restart ) si vezi daca apare ceva suspect .
7. mai pune poze la puzzle me)))))))))))
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
am dat scan disk si nu a gasit nimic...tot se restarteaza cand inchid winampul...daca nu deschid winamp-ul deloc si folosesc calc-ul nu imi face nici o problema
dar daca deschid winamp-ul si-l inchid,se restarteaza imediat
.chiar nu stiu ce poate avea...aaa,si am instalat dirver-ul pentru placa de sunet
![]()
pai, o fii de la winamp (kit defect, virusi, ceva)daca nu deschid winamp-ul deloc si folosesc calc-ul nu imi face nici o problema![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Parca ti-am mai zis sa incerci si cu o alta versiune de winamp? Winampu l-ai schimbat?! (Scuze pt obscenitatea de a iesit)
Versiunea ai schimbat-o (incearca 2.78 sau 5.0)?! daca da si tot iti mai face probleme poti incerca cu alt playerMesaj iniţiat de an_deea
beleaua e ca ala e cel mai folosit si poate cel mai practic
Ai skinuri si pt 2.78...daca problema nu mai apare inseamna ca e de la winamp...poti sa incerci si 5.0...de obicei cele mai noi versiuni mai au neste buguri plus ca intre 5.0 si 5.2 sa zicem nu se disting multe chestii...sa incerci si 5.0 si daca tot nu merge ramai la 2.78 sau la alt playerMesaj iniţiat de an_deea
Cu alt player merge?! Daca da...io nu stiu ce sa mai zic...ori de la placa de baza (sunetul nu e bine instalat) ori nu stiu...
Mai am o varianta...fa rost de o placa de sunet (cu imprumut) si monteaz-o dupa ce dai disable la placa de sunet din bios si incearca iar cu winamp...daca merge cumpara-ti o placa de sunet daca nu merge...BEATS ME...HABAR N-AM!!! ramai la celalalt playerMesaj iniţiat de an_deea
Cred ca Windows-ul tau nu este cu SP2. Gaseste la cineva un cd cu SP2( S-au distribuit gratuit impreuna cu revista Chip), si instaleaza-l. Apoi pune-ti si un antispy(http://fileforum.betanews.com/downlo.../1043809773/1). Instaleaza-l, actualizeaza-l si ruleaza-l. Stie si limba romana. Succes !.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: