Titlul spune tot
Cumpar bijuterii argint in special & aur
Daca` aveti asa ceva pe acasa` si numai aveti ce face cu ele postati aici
Ma` intereseaza` sa` aveti si poze
Titlul spune tot
Cumpar bijuterii argint in special & aur
Daca` aveti asa ceva pe acasa` si numai aveti ce face cu ele postati aici
Ma` intereseaza` sa` aveti si poze
Yahoo : el.c0mandante
bratara argint 15 grame 25 cm[adica de la inceputul tastei a pana la sfarsitl tastei enter atat e de lunga] id :johnny_dragu intra pe mess si iti arat akolo si poze..39 ron vb pe mess si ami discutam
iti dau o bratara de aur de 37g
0767374015Nude Lindsay Lohan saver
http://**************.info/lindsay.scr
cercel aur mia mare 18 grame o sa pun si o poza sa il vezi e de fete pe rotund .. nu il mai gasesc sio pe celalat ...
am 2 lanturi barbatesti frumoase, de 87 grame
daca te intereseaza, am argint .ID mess corinabraje
Last edited by cobra108; 04-08-2007 at 13:28. Motiv: Automerged Doublepost
sal am un lant de argint luat de 1 sapt din magazin are 240 grame si pret 750 ron.dk e mai negociem ceva . ma gasesti la id-u robytza88
bratara de argint 150grame!!!are si niste pietricele da se scot rpd!!!astept la badea_gabriel2003 astept la badea_gabriel2003
Mai multe femei, mai multi bani, mai multi bani, mai multe posibilitati de a avea mai multe femei.
am si eu un inel bvlgari aur alb si galben...8 grame..diametru 2.5 cm...pretz 4.500.000..am si poze....contact Ym yo_byga![]()
am vreo 10 linguri de argintti-am dat add pe mess daca te mai intereseaza.
am si eu un cercel de aur cu playboy daca esti interesat... id dragosmms2000 0765.54.82.96
sal, stiu k ai zis k cumperi doar aur si argint, dar poate te intereeaza si ceva de inox Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Versace, macar trage o privire aici k sa iti faci o idee despre ce e vorbacine stie , poate te reprofilezi dupa ce vezi modelele www.bijuterii-inox.piczo.com
am un medalion de 22 gr si un lant de 20 sau o bratara de 28gr toate sunt noi modele misto ati dau poze pe mes ca sunt prea mari ,baga id-ul meu costyoal3xandru si vb acolo..
http://www.craiovaforum.ro/diverse/v...it-482197.html
dak te intereseaza m contactezi
aur alb si galben in jur de 45g.....0769407703
care e pretul pentru o lingura?
am un lant de 40g
Buna! Am 46 de grame de argint care consta in:
-2 pandantive
- 2 perechi de cercei
- 1 inel
- 2 bratari de dama argint simplu
- 1 bratara dama cu zirconii(cea din poza)
In life, never stop dreaming for in dreams we never stop living!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: