Vreau sa incarc si eu un cartus de lexmark si nu stiu unde o pot face.....defapt stiu da e scump ......daca aveti idei spuneti`mi si mie pls
P.S. cat mai ieftin
Vreau sa incarc si eu un cartus de lexmark si nu stiu unde o pot face.....defapt stiu da e scump ......daca aveti idei spuneti`mi si mie pls
P.S. cat mai ieftin
du-te la Artis Design, eu numai acolo le incarc, si eu tot Lexmark am...e vreo 100.000 pt un cartus
e vis a vis de Casa Studentilor
Mesaj iniţiat de Al3XxX
iti cumperi tus ca e 150mii 100ml... si il incarci acasa cu seringa.. asa e cel mai rentabil
Mersi pentru sfat....acolo o sa ma ducMesaj iniţiat de ovisebdan
Eu am imprimanta de 3 saptamani....habar n`am cum se incarca un cartusMesaj iniţiat de igrec_k
Sau la As pe calea bucuresti...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
La Artis Design cel mai ieftin si in plus il si curata baietii de acolo de nici nou nu a fost asa... eu am incarcat un cartus de Lexmark cred ca de vreo 15 ori pana acum si tot mai mere ...
eu il incarc cu seringa de 2 ani de 3 ori pe luna si tot mergeMesaj iniţiat de Cryyss
Mesaj iniţiat de banie
si eu fac acelasi lucru.. si sa nu mai zic ca mai bag si apa in el
se poate incarca orice cartus? De exemplu si pentru HP1410, Lexmark 1195, Lexmark x1190, Canon MP150???
Pentru lexmark x1190 am incarcat eu...Mesaj iniţiat de duncan
Le au baietii de la Artis cu incarcarea cartuselor+ ca la 5 incarcari a 6a e gratis
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: