Vreau sa incarc si eu un cartus de lexmark si nu stiu unde o pot face.....defapt stiu da e scump......daca aveti idei spuneti`mi si mie pls
P.S. cat mai ieftin![]()
Vreau sa incarc si eu un cartus de lexmark si nu stiu unde o pot face.....defapt stiu da e scump......daca aveti idei spuneti`mi si mie pls
P.S. cat mai ieftin![]()
du-te la Artis Design, eu numai acolo le incarc, si eu tot Lexmark am...e vreo 100.000 pt un cartus
e vis a vis de Casa Studentilor![]()
Mesaj iniţiat de Al3XxX
iti cumperi tus ca e 150mii 100ml... si il incarci acasa cu seringa.. asa e cel mai rentabil![]()
Mersi pentru sfat....acolo o sa ma ducMesaj iniţiat de ovisebdan
Eu am imprimanta de 3 saptamani....habar n`am cum se incarca un cartusMesaj iniţiat de igrec_k
![]()
Sau la As pe calea bucuresti...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
La Artis Design cel mai ieftin si in plus il si curata baietii de acolo de nici nou nu a fost asa... eu am incarcat un cartus de Lexmark cred ca de vreo 15 ori pana acum si tot mai mere ...
eu il incarc cu seringa de 2 ani de 3 ori pe luna si tot mergeMesaj iniţiat de Cryyss
![]()
Mesaj iniţiat de banie
si eu fac acelasi lucru.. si sa nu mai zic ca mai bag si apa in el![]()
se poate incarca orice cartus? De exemplu si pentru HP1410, Lexmark 1195, Lexmark x1190, Canon MP150???![]()
Pentru lexmark x1190 am incarcat eu...Mesaj iniţiat de duncan
Le au baietii de la Artis cu incarcarea cartuselor+ ca la 5 incarcari a 6a e gratis
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: