As vrea sa stiu si eu ce se mai joaca lumea in materie de RPG...gen Diablo II, Knights of the temple...si chestii destea
As vrea sa stiu si eu ce se mai joaca lumea in materie de RPG...gen Diablo II, Knights of the temple...si chestii destea
Fable - The lost chapter!! l`ai incercat...!? e super tare jocu`....si la Diablo II a mai aparut inca ceva dupa el...nu mai stiu exact cum ii zice....un addon ceva...!
Viitorul rpg'urilor sa dus dupa parerea mea odata cu aparitia unor jocuri online mult mai atractive ( Lineage2 si WoW ) ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
poate ca s`a dus dar uite ca totusi se mai joaca lumea si mai scot cate 1 - 2Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
Dungeon Siege I(+add-on are tone de mod-uri) si Dungeon Siege II
Sacred - clona diablo, dragutel ca ai cal, da cam liniar si stupid, nu e genul d ejoc pe care sa il joci a doua oara
Fable e un rpg mai arcade asa, da e beton
In rest joace on-line aka mmorph: KALONLINE, KNIGHTONLINE, project entropia, silk road online - astea sunt free
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
Vreau si eu jocu asta... care il are sa imi faca si mie un cd/dvd... platescMesaj iniţiat de IceCold
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
wow suck >>> ridik e misto
AMD Sempron
Aaa... si orice alt RPG... inafar de diablo-uri si sacred... care sa nu ceara cine stie ce placa grafica.. (adica 32-64) .. care mai are ? mai ziceti si voi
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
scot "imagini" ale lui Diablo pentru a mai castiga un ban ... .prea putzine idei noi ... etc... itzi spun eu .... rpg'urile s'au dus ....Mesaj iniţiat de SAM
Aja se va intampla si cu modul single-player in jocuri ... va disparea ....
pfffff, de asta nu fii sigur...! nu vor disparea niciodata..! atat timp cat cineva le creaza si se joaca..! cat timp cei care creeaza jocurile...traiesc...nici ele nu dispar..!Mesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
Hmm .. fii atent k nu m'ai inteles ... jocurile vor iesi pe banda rulanta pentru k e industria jocurilor este printre cele mai profitabile ... dar jocurile nu vor mai contzine modul single player .... ci numai multiplayer ( fie in lan sau pe internet ) ... hai sa fim seriosi ... tzie itzi place sa te joci cu '"calculatorul " sau sa te joci cu un jucator real ..?!... de exemplu eu ... am pe calc numai 2 jocuri ... counter 1.6 si starcraft: bw ... le joc numai pe net ....Mesaj iniţiat de SAM
Chestia asta era dezbatuta si in reviste mari de specialitate ... si toate poll'urile aratau clar k viitorul modului single'player esti compromis ...
genul RPG a fost mereu mic ca nr. de titluri, Diablo l-a readus in atentia gamerilor, au existat joace misto inainte de era Diablo, dar daca stai sa le numeri sunt putine rau, ca ex: Seria UltimaMesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
modul single va exista mult timp de aici inainte, motiv: storyline, nu toate jocurile se preteaza la multiplayer, inca nu am vazut nici un joc online care sa aiba story bun(in afara de everquest ).
Uitasem sa enumer la capitolul joace rpg beton: The Elder Scrolls: Morrowind si Neverwinter Nights
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
Hmmm RPG, pai eu zic sa mai ashteptazi ceva vreme pana iese Hellgate London (de la baietzii care s-au ocupat si de Diablo si acum s-au despartzit de Blizzard) si apoi o sa vedem daca genul asta chiar e pe duca. Personal cred ca mereu o sa existe acest gen pt. ca are prea multzi fani dedicatzi. Sau daca chiar avetzii muuulta rabdare ashteptatzi Diablo 3 care e deja pe banda la Blizzard numai ca la cum se mishca ashtea o sa cam dureze.
Cat despre toate jocurile sa fie exclusiv on-line.... slabe shanse. Sunt o gramda de oameni care prefera SinglePlay si mereu o sa-l prefere mai ales avand in vedere ca majoritarea jocurilor tind catre un stil cinematic, cu actiune, poveste si admosfera, lucru greu de obtinut in skirmishurile OnLIne
2 rpg`uri care m`au impresionat f mult sunt gothic 1 shi 2.. incearca`le k sunt prea marfa.. nu prea l am yo cu rpg`urile, da alea 2 mi`au placut super mult.. sunt mai veki shi nu au cerintze prea ridicate..
"I`d rather be hated for who I am, than loved for who I am not" - Kurt Cobain
Life`s a sexually transmited disease...
A metal heart is hard to tear apart
cel mai naspa RPG pe care l`am jucat vreodata...!Mesaj iniţiat de B-lly
mai era si lionheart ... dar era cam enervant gameplay`u ... adica la modu ca nu puteai misca harta ... se misca o data cu tine ... ca la MU sa zicem ... dar era dragutz in rest
e un joc foarte tare, desigur ca nu are cine stie ce de grafica dar caracterul e 3D si gameplayul e bun.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: