La mine, in fiecare zi se gaseste in fiecare zi o faza care sa ma faca sa rad...ori ca mi se intampla mie, ori colegilor/prietenilor mei, rasu` tot ala e...
e imposibil sa nu mai fie shi altzi oameni cu un asemenea noroc de dume pe unitate de timp...
asa ca zicetzi!
uite..incep eu...tokmai mi-am adus aminte...eram prin scoala generala si-mi placea de-o tipa..colega de clasa cu mine...aveam nush ce dracu` de ora atunci, (nu mai tzin minte decat profa ca era urata si proasta) si pe mine ma ardea doru`asa ca m-apuc eu sa-i scriu colegei mele un biletzel cum ca ne vedem dupa ore nush pe unde
eh...scarba de profesoara intercepteaza biletul shi se uita pe el si-l citeste tare...fericita, a dracu` fiindca a deconspirat o idila (vezi telenovelomaniacele
)...io...m-am ingalbenit...facut varza...gagika aia...sa leshine...
deodata...ideea salvatoare
pe tipa o kema dana shi-i ziceam dany...si eu, pe bilet scrisesem dany...da`...mai aveam un coleg pe care-l kema dan...shi...jubiland, i-am spus profesoarei ca biletul era pt ala, nu pt aia...
muaai...cand s-a prins tipa ca nu era decat un bilet pt un baiat...s-o suparat al dracului...m-a dat afara de la ora...shi era shi frig pe coridor...
razbunarea, v-o spun al`data...![]()