Sper k nu mai e vreun thread asemanator...
vreau sa stiu si eu...ce jucator va place...ce idol aveti?...
Nu conteaza dak e sau nu din campionatul romanesc...sau dak vreti...unul din romania si unul din strainatate![]()
cum nu ai precizat sportul, mentionez ca`mi plac Sebastian Foucan si David Belle
Daca te intrebi ce sport practica
<------
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
kobe bryant = the man with the plan
adriano rulz
Feleaga,Ciucă,Dananae![]()
![]()
mmmm .... cum joaca...din Romania - Mirel Radoi si din afara...mai multi!dar cea mai mare simpatie o am pt Raul Gonzales! (Real Madrid!
)
I agree !! He's the bestMesaj iniţiat de ReDManiac
![]()
![]()
Din Romania ..hm .. ar fi 2 .. Radoi si Claudiu Niculescu (cand joaca, mai castiga si dINAMO .. cand nu .. cam pierde)
- Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today !
ronaldinho in momentul de fata e cel mai spectaculos jucator al planetei dar eu as vota totusi pt un del piero asta si pt ca sunt fan juve, iar din tara danciulescu
lampard all the way
este jucatorul complet
ai dreptate...este bun lampard....greseste f rar pe teren
bine punctat
(xane lasa netu si treci la invatat ca maine ai examen la SDA)
ai vazut ce 'a facut in meciul cu raptors ?Mesaj iniţiat de timbermann
![]()
....
lakers 122 - raptors 104 ... kobe pts : 81 ...![]()
![]()
hmmm ... din tzara .. MIREL RADOI ... de'afara Lampard & Gerrard ... abia astept sa vad CM sa vad ce face Anglia![]()
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
si eu de-abia astept CM sa vad Brazilia cum rupe tot![]()
![]()
off-topic : adevarat, brazilia are o super echipa acum, sper totusi sa nu-l convoace pe robinho ala ca e slab rauMesaj iniţiat de ReDManiac
on-topic : imi adusei aminte Henry mi se pare iarasi un super atacant
oricare dintre:
Mircea Bornescu, Ovidiu Dananae, Madalin Ciuca, Josh Mitchell, Gabriel Velcovici, Laurentiu Preda, Karl Dodd, Dragos Stavaru, Paul Curteanu
Andrei Ionescu, Robert Saceanu, Dorel Stoica, Razvan Fritea, Roy Covalenco,
Ryan Lee Clarke, Mihai Dina, Daniel Orac, Florin Costea, Alexandru Costea, Alexandru Piturca, Stelica Stemat
sigur nu uitasi pe nimeni?Mesaj iniţiat de forumistu
![]()
Ovidiu Stanga-antrenor,jucator![]()
idemMesaj iniţiat de phlo
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Ronaldinho...nici nu se pune problema...
si din tara..Radoi
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Mie...sincer inainte imi placea de Alvaro Recoba(Inter)...si de John O'shea...de John O'Shea ink imi mai place...dar s-o cam dus vremea lu' Recoba...pakt...era un super-jucator...
...mai tarziu o sa va spun de cine imi place mie cel mai mult...si mi se pare un jucator mare...defapt is 2...din strainatate...din Romania de Cl.Niculescu
...si putin de Grigorie
![]()
din tara... toata ekipa U Craiova...
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
cel mai elegant,tehnic si inteligent atacant este,din punctul meu de vedere,dennis bergkamp...cred ca a inscris unul din cele mai frumoase goluri din istorie in sfertul de finala din 98,olanda-argentina...din pacate,are deja 37 de ani,deci e dus...momentan,messi mi se pare senzational...din campionatul nostru,imi plac zicu,bostina si dorel stoica![]()
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: