eu am hdd pe uata
pot sa pun ceva pe placa de baza ca sa scot sata??
placa de baza gigayte GA-7VA
eu am hdd pe uata
pot sa pun ceva pe placa de baza ca sa scot sata??
placa de baza gigayte GA-7VA
PCI Card s-ata adapter.
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
si ai idee cat costa?
prea mult ca sa merite
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
deci sunt performante mai bune pe s-ata decat pe u-ata da nu merita dif de bani
ok ms.
Poi da ce e mai bun s-ata decat u-ata??
Vinde HDD tau pe forum si ia direct un HDD pe SATA ....Mesaj iniţiat de cata
cred ca asta-i cea mai buna ideie ....
si mai simpla
![]()
chiar asa! de ce vrei neaparat S-ata ? astea-s chestii comerciale, la fel ca si s-ata II, diferenta de performata e neglijabila . numai daca vrei RAID at ar mai merge , dar sincer nu cred ca merita banii investiti !Mesaj iniţiat de boditza
ma eu am u-ata si vreau sa-mi iau s-ata da nu am mufe s-ata in calc. deci imi treie un adaptor cum a zis si zit. si ma intrebam cat e un adaptor.
la un s-ata raid cu 50 ron viteza de transfer e de 150 mb/s, iar la un ata raid e de 60-100 mb/s, deci cresc performantele.
bine asta e cel mai ieftin.
Last edited by cata; 26-01-2006 at 17:36. Motiv: Automerged Doublepost
viteza aia e la nivel de harddisk , performanta pe care o percepi tu infima de la p-ata la S-ata sai S-ata II !Mesaj iniţiat de cata
Practic nu este nici o diferenta. Mai bine bei banii !.
sigur...Mesaj iniţiat de scormonel
e drept ca diferentele la viteza/timp de acces nu sunt mari (5-10% in favoarea s-ata) dar ce zici de flexibilitate,hot plug si ncq?
mie mi se par destul de multe chestii in favoarea s-ata ca sa conteze...
un mic ghid p-ata vs s-ata:
http://www.escotal.com/PATA.html