Vreau sa cumpar o placa radeon 9200 SE, 64 mega, dar nu stiu cum sa aflu pe cati biti e (64 sau 128). Nu am gasit nimic in cartea ei si nici pe ea nu scrie... Help!!!
Vreau sa cumpar o placa radeon 9200 SE, 64 mega, dar nu stiu cum sa aflu pe cati biti e (64 sau 128). Nu am gasit nimic in cartea ei si nici pe ea nu scrie... Help!!!
cu AIDA32 si poti sa vezi tot ce te intereseaza la placa video. Cauta-l pe hub ca eu de acolo l-am luat.
SE=varză=64biţi..nu există radeon 9200 SE pe 128biţi
regula aproape generala , mai ales la modelele pe AGP... daca modulele de memeorie sunt puse in "linie" atunci placa e pe 64 biti , daca sunt puse sub forma de "L" ( pe lungimea si pe latimea placii ) atunci placa video e pe 128 de biti
9200 se e pe 64 biti , chiar daca are 64 sau 128 MBMesaj iniţiat de mansu_one
Posibil sa fie asa, dar iti spun sigur ca acum 2 ani erau pline ofertele de componente de radeon 9200 SE pe 128 de biti (si la 64 de mb si la 128)Mesaj iniţiat de gaby
![]()
poate erau 9200 ,nu 9200 se ! am avut si eu placa din asat la timpul respectiv si din ce imi amintesc nu cred ca exista 9200 se pe 128 biti !Mesaj iniţiat de mansu_one
Posibil, oricum am aflat ce vroiam sa aflu, multumesc pt informatii. As vrea sa inchid thread-ul dar nu am optiunea in thread tools (poate ma ajuta un admin).Mesaj iniţiat de gaby
inchis.