vand motorola e 1000 impecabil 6 mil negociabil fac si schimburi avantajoase
batrax_silviu 0746211109
vand motorola e 1000 impecabil 6 mil negociabil fac si schimburi avantajoase
batrax_silviu 0746211109
frate am un 6680 codat pe italia 3 daca te intereseaza,telu e absolut nou cu toate accesoriile la el inclusiv card de 64 id Nakata_cam@yahoo.com
Iti ofer un nokia 1101 neformatat la cutie+o dif considerabila!!!
Cosmote 0764607451
id:nistor33
ce diferenta mai vrei la un x450 cu gfarantie inca 6 luni ... impecabilMesaj iniţiat de batrax
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
4 mil vreau dif
sal tata un nokia 6600 si o dif tu ? sau dai t 610 ericson ca di f?
tata poate tu sa dai o dif esti cu capu
da dif eu la 6600
cat ai vrea?
un lg u8550 te intereseaza? + o dif din partea ta... am toate accesoriile la el shi este nou telefonul. decodat... tot. cred ca este primul telefon din craiova decodat![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
cat vrei dif
2.5 mil nenegociabil. este nou, in cutie, decodat, cu toate accesoriile
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: