am mai propus un thread da nu mi-a raspuns nimeni asa ca mai fac in speranta ca mai posteaza cineva si pe la mine
cum mai copiaza lumea/?
am mai propus un thread da nu mi-a raspuns nimeni asa ca mai fac in speranta ca mai posteaza cineva si pe la mine
cum mai copiaza lumea/?
daca sti ca ai mai facut inca un thread!?!?!? la ce ai mai facut altu`...!?!?!? puteai sa intrebi asta acolo inca o data..!! nu sa faci alt thread..!!!Mesaj iniţiat de DarkWay
de la 16 ani te gandesti la copiat ???Mesaj iniţiat de DarkWay
meseria se invatza devreme....la 20 de ani deja esti expertMesaj iniţiat de gaby
eu copiez...cum pot mai bine"
I`m GAGA!
SWANS "Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
e si asta o chestie ! si noi copiam prin liceu dar nu aveam metode asa evoluate, decat fituici si servite !Mesaj iniţiat de provider
Pai metodele sunt diverse... de la fituici la scris pe banca pana la caietelul sub fundulet ,dar cea mai practicata metoda in liceau era sa-ti gasesti o fata sau baiat de 2,3 ori mai mare ca tine (ori sa te pui bine cu 2,3 fete care sa se inghesuie acolo ) si stai in spatele lor ... nu te vede nimeni esti ferit de vant ,poti sa dormi poti sa faci ce vrei hihihi tare tare
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: