Vand oua proaspete , livrate saptamanal , cantitati mici (50-60 oua pe saptamana) doar surplusul din ograda Pret 0,6 roni bucata . Telefon:0729968580.
Vand oua proaspete , livrate saptamanal , cantitati mici (50-60 oua pe saptamana) doar surplusul din ograda Pret 0,6 roni bucata . Telefon:0729968580.
alo aduce lumea si vinde la tirg surplusul din ograda cu 0,3 roni bucata sau astia nu stiu preturile ca dumneata astia sunt de la podari si nu stiu sunt in virf de munte 0,3 roni si de rata si de gaina
mda nici chiar 0,3 ...in piata sunt 0,4 -0,5 ... am cumparat eu acum 2 -3 zile ...
WZV stiu cat costa un ou in targ dar nu ma intereseaza si nici pe eventualii clienti sper sa nu-i intereseze. Cine doreste oua din targ sa mearga acolo. 0,6 roni e pretul pe care eu mi l-am stabilit dupa ce am luat in calcul si mancarea lor (nici graul ,nici porumbul,nici sroturile nu sunt gratis, doar ramele si iarba ), si drumul pana la Craiova si eventual pana acasa la om daca doreste mai mult de 40 de oua sa zicem ,asta ramane de stabilit, si faptul ca sunt PROASPETE. Conditiile in care sunt crescute gainile sunt de 5 stele , deci pentru mine acesta este pretul corect. O medie a gramajului ar fi 77-78 g tinand cont ca cele mai mici au 69-70g iar cele mai mari 86-87g.
Paul multumesc pentru aprecierile corecte.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: