am obs ca in ultimul timp ca se foloseste un limbaj specific....chiar daca postez corect apar acele modificari de fac frazele mai greu de intekes.....cum scap de acesta??
am obs ca in ultimul timp ca se foloseste un limbaj specific....chiar daca postez corect apar acele modificari de fac frazele mai greu de intekes.....cum scap de acesta??
Mai concret se poate ?
apar majusculele astea.....gen ONU.....sau se inverseaza cuvintele...
Nu e de la noi. Puneti un printscreen cu un post in care apare asa ceva.
cum drac ca e singurul forum pe care apare asa ceva.....frecventez forumurile...si numai aici e asa ceva.....cum se explica ca nu e de la voi??
---------- Post added 28-03-2013 at 21:49 ----------
[QUOTE=robbitza_20;6871750]cum drac ca e singurul forum pe care apare asa ceva.....frecventez forumurile...si numai aici e asa ceva.....cum se explica ca nu e de la voi??[/QUOTEnu am scris ingrijire...nu am scirs skin...e incredibil
Last edited by robbitza_20; 28-03-2013 at 22:43.
Ti-am zis sa pui printscreen cu ce apare altfel nu putem sa ne dam seama de problema .
am pus la postul de mai sus....apare e parca ar scrie un anlfabet sa ....cuv aiurea cum e rgasm...ceea ce nu am scis asa ceva...sau u ai scris exact cum e in foto???
vezi ca iti apare ceva cu traducerea...sa nu fie de acolo problema pentru ca noua ne merge perfect![]()
God Forgives, I Don't...
multumesc frumos...am rezolvat....ai avut dreptate...era de la chrome......
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: