Am o intrebare pe 19 ianuarie am luat o amenda...am fost doar multumit pe cat am luatsi am plecat,azi am vrut sa o platesc,dar am obsevat ca numele este scris gresit se mai poate face ceva ?
Am o intrebare pe 19 ianuarie am luat o amenda...am fost doar multumit pe cat am luatsi am plecat,azi am vrut sa o platesc,dar am obsevat ca numele este scris gresit se mai poate face ceva ?
nu este scris pe amenda datele de pe buletin( serie si numar) cred ca se poate plati . au gresit vreo litera?
daca pe PV este numele scris gresit atunci poti sa te duci sa ceri nulitatea PVului. Mie mi-au ingrosat cateva litere de la CNP la Procesul verbal si... le-am traso
. La tine e faza ca au trecut zilele in care poti sa contesti PVul
dar daca e scris numele gresit... ma gandesc ca este motiv sufiecient de a incerca sa-i fentezi cumva si sa nu platesti. Bafta!
Am platit si eu anu trecut + anu asta la amenzi de am turbat... vreo 1400 de lei numai amenzi. Am avut un "noroc" incredibil de fantastic. Deja cand vad politie sau autoritat de orice tip imi vine rau![]()
ete lupu' moralist unde eradin contra o sa te calc nu ma opreste o amenda
on: m-am lamurit si daca faceam contestatie erau sanse 50-50 pentru ca e eroare nu stiu de care,daca cnp e corect nu am ce face mi-e necaz ca in 4 ani si peste 200.000 de km am luat 2 amenzi in 2 luni in craiova atat....
primul mesaj era pentru cel cu reputatia nu pentru koss
Ce poti sa faci in prima faza e sa verific la financiar daca apare amenda trecuta la tine, iar daca apare poti contesta procesul verbal chiar daca ai sanse 50-50 (cel putin incerci), iar daca nu se rezolva nimic dupa contestatie, nu iti ramane decat sa platesti amenda (chiar si in 50 de rate egale ca la Altex)
imi este total indiferent acum...plec din tara deci sa astepte ei sa recupereze banii de la minece imi ofera mie statu' ii ofer si eu lui
![]()
Frate CNPul nu constituie element de indentificare a persoanei fizice in civil si penal ci NUMELE scris CORECT NUMELE SI PRENUMELE. CNPUL este doar un cod pentru baza de date informatica. nu este element de indentificare. Elemente de indetificare juridice sunt doar Numele (numele de familie, prenumele) CNP'ul nu face parte din categoria juridica a atributelor persoanei fizice. CNPUL este "singurul identificator pentru toate sistemele informatice care prelucreaza date cu caracter personal privind persoana fizica"
Si in fond persoana fizica nu se poate recunoaste intr-un numar la alegerea caruia nu participa in niciun fel (ii este atribuit automat). CNPul este mijlocul de indentificare numai in mediul informatic, nu in societate si in familie.
---------- Post added 10-04-2013 at 17:57 ----------
sunt un maidanez..... MUSC RAU
Tu rupi lesa?)
![]()
pe langa nume scris e gresit e trecut si anul gresit 2012 in doua locuri)
Astia cand ti-au completat P.Vul se gandeau probabil la Suleyman, la cadâne.. la Serai..![]()
un roman adevarat care chiar insista sa-si plateasca amenda !![]()
ON: ei te baga in baza de date dupa CNP la financiar
Off: stie cineva daca la financiarul de la Orizont - Craiovita se poate verifica daca vreo amenda de plata?
When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
...De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift
Din cate stiu eu ( nu sunt 100% sigura) , doar in piata centrala se poate afla . Apropo online ati gasit ceva? Eu tot caut ..teoretic ar trebui sa am si eu una mica da nu m-am sinchisit de vreo 4 ani s-o platesc
Eu s-ar putea sa am de la RAT si nu sunt sigur. Controloru' a zis ca o sa-mi vina PV prin posta si nu a venit nimic. Ideea e ca nu sunt sigur daca mi-au dat ca mi-a trecut numele pe o foaie minuscula acolo in autobuz. Stau din Craiovita.. ma gndeam sa incerc aici ca tot e aproape de mine.
When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
...De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift
si eu tot la RAT dar de acum 4-5 ani si faza e ca mi-au dat un proces verbal si mi-au zis sa ma duc cu el la financiar si dupa sa ma intorc inapoi la ei... Mi s-a parut suspect si din cate stiam eu trebuia sa-mi vina ceva acasa cum ca am de platit o amenda dar de 5 ani n-am primit nimic...
insistam sa o platesc la modul ca poate nu trebuia platita) astept poate se prescrie eu sa fiu sanatos,astia de la rat va iau datele pe o foita mica si dupa scriu amenzile la ei la sediu stiu 100% sigur
Se poate verifica si in Craiovita. Eu m-am dus ca un cetatean onest care sunt sa-mi platesc impozitul si taxa de parcare, si mi-au zis (fara sa intreb eu) si de o amenda de prin 2009 (a fost platita la vremea ei, dar nu am dus chitanta la Politie). Mi-au zis de ea si anul trecut, si anul asta.
Zâmbeşte !!!
![]()
Mâine va fi mai rău . . .
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: