Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Intrebare amenda politie

De-al casei kidutzu's Avatar kidutzu are ceva special... kidutzu are ceva special...
    Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    la tine in dormitor...dupa perdea
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:

Intrebare amenda politie

Am o intrebare pe 19 ianuarie am luat o amenda...am fost doar multumit pe cat am luat si am plecat,azi am vrut sa o platesc,dar am obsevat ca numele este scris gresit se mai poate face ceva ?

Senior Member sweet_scorpion's Avatar sweet_scorpion are ceva special... sweet_scorpion are ceva special...
    Data de inscriere
    24-06-2009
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    316
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    191
    Puncte CF
    36.0
    nu este scris pe amenda datele de pe buletin( serie si numar) cred ca se poate plati . au gresit vreo litera?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    daca pe PV este numele scris gresit atunci poti sa te duci sa ceri nulitatea PVului . Mie mi-au ingrosat cateva litere de la CNP la Procesul verbal si... le-am traso . La tine e faza ca au trecut zilele in care poti sa contesti PVul dar daca e scris numele gresit... ma gandesc ca este motiv sufiecient de a incerca sa-i fentezi cumva si sa nu platesti. Bafta!

Am platit si eu anu trecut + anu asta la amenzi de am turbat... vreo 1400 de lei numai amenzi. Am avut un "noroc" incredibil de fantastic. Deja cand vad politie sau autoritat de orice tip imi vine rau

De-al casei kidutzu's Avatar kidutzu are ceva special... kidutzu are ceva special...
    Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    ete lupu' moralist unde era din contra o sa te calc nu ma opreste o amenda
    on: m-am lamurit si daca faceam contestatie erau sanse 50-50 pentru ca e eroare nu stiu de care,daca cnp e corect nu am ce face mi-e necaz ca in 4 ani si peste 200.000 de km am luat 2 amenzi in 2 luni in craiova atat....

Banned bebel's Avatar bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    esti tu un copil atat de rau?

---------- Post added 10-04-2013 at 11:49 ----------

Citat Mesaj iniţiat de koss_x_treeme Vezi mesajele
    daca pe PV este numele scris gresit atunci poti sa te duci sa ceri nulitatea PVului . Mie mi-au ingrosat cateva litere de la CNP la Procesul verbal si... le-am traso . La tine e faza ca au trecut zilele in care poti sa contesti PVul dar daca e scris numele gresit... ma gandesc ca este motiv sufiecient de a incerca sa-i fentezi cumva si sa nu platesti. Bafta!

Am platit si eu anu trecut + anu asta la amenzi de am turbat... vreo 1400 de lei numai amenzi. Am avut un "noroc" incredibil de fantastic. Deja cand vad politie sau autoritat de orice tip imi vine rau

esti tu copil atat de rau?

Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    primul mesaj era pentru cel cu reputatia nu pentru koss

Helper gramada86ro's Avatar gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    652
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1341
    Puncte CF
    14.5
    Usergroups:
    Ce poti sa faci in prima faza e sa verific la financiar daca apare amenda trecuta la tine, iar daca apare poti contesta procesul verbal chiar daca ai sanse 50-50 (cel putin incerci), iar daca nu se rezolva nimic dupa contestatie, nu iti ramane decat sa platesti amenda (chiar si in 50 de rate egale ca la Altex )

RCS & RDS 0761656449

Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    imi este total indiferent acum...plec din tara deci sa astepte ei sa recupereze banii de la mine ce imi ofera mie statu' ii ofer si eu lui

Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Frate CNPul nu constituie element de indentificare a persoanei fizice in civil si penal ci NUMELE scris CORECT NUMELE SI PRENUMELE. CNPUL este doar un cod pentru baza de date informatica. nu este element de indentificare. Elemente de indetificare juridice sunt doar Numele (numele de familie, prenumele) CNP'ul nu face parte din categoria juridica a atributelor persoanei fizice. CNPUL este "singurul identificator pentru toate sistemele informatice care prelucreaza date cu caracter personal privind persoana fizica"

Si in fond persoana fizica nu se poate recunoaste intr-un numar la alegerea caruia nu participa in niciun fel (ii este atribuit automat). CNPul este mijlocul de indentificare numai in mediul informatic, nu in societate si in familie.

---------- Post added 10-04-2013 at 17:57 ----------

Citat Mesaj iniţiat de bebel Vezi mesajele
    esti tu un copil atat de rau?

---------- Post added 10-04-2013 at 11:49 ----------

esti tu copil atat de rau?
    sunt un maidanez ..... MUSC RAU

Banned bebel's Avatar bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    Tu rupi lesa?)

Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    pe langa nume scris e gresit e trecut si anul gresit 2012 in doua locuri )

Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Astia cand ti-au completat P.Vul se gandeau probabil la Suleyman, la cadâne.. la Serai..

De-al casei 2theo's Avatar 2theo este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-08-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de kidutzu Vezi mesajele
    pe langa nume scris e gresit e trecut si anul gresit 2012 in doua locuri )
    Pai la cate ai zis , cred ca procesul verbal este facut praf , ia verifica la financiar si las-o , daca nu apare .

Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    un roman adevarat care chiar insista sa-si plateasca amenda !

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    ON: ei te baga in baza de date dupa CNP la financiar

Off: stie cineva daca la financiarul de la Orizont - Craiovita se poate verifica daca vreo amenda de plata?
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    Din cate stiu eu ( nu sunt 100% sigura) , doar in piata centrala se poate afla . Apropo online ati gasit ceva? Eu tot caut ..teoretic ar trebui sa am si eu una mica da nu m-am sinchisit de vreo 4 ani s-o platesc

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Eu s-ar putea sa am de la RAT si nu sunt sigur. Controloru' a zis ca o sa-mi vina PV prin posta si nu a venit nimic. Ideea e ca nu sunt sigur daca mi-au dat ca mi-a trecut numele pe o foaie minuscula acolo in autobuz. Stau din Craiovita.. ma gndeam sa incerc aici ca tot e aproape de mine.
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    si eu tot la RAT dar de acum 4-5 ani si faza e ca mi-au dat un proces verbal si mi-au zis sa ma duc cu el la financiar si dupa sa ma intorc inapoi la ei... Mi s-a parut suspect si din cate stiam eu trebuia sa-mi vina ceva acasa cum ca am de platit o amenda dar de 5 ani n-am primit nimic...

Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    insistam sa o platesc la modul ca poate nu trebuia platita ) astept poate se prescrie eu sa fiu sanatos,astia de la rat va iau datele pe o foita mica si dupa scriu amenzile la ei la sediu stiu 100% sigur

De-al casei geutz's Avatar geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1083
    Puncte CF
    300.0
    Citat Mesaj iniţiat de MagicUser Vezi mesajele
    Off: stie cineva daca la financiarul de la Orizont - Craiovita se poate verifica daca vreo amenda de plata?
    Citat Mesaj iniţiat de bebel Vezi mesajele
    Din cate stiu eu ( nu sunt 100% sigura) , doar in piata centrala se poate afla . Apropo online ati gasit ceva? Eu tot caut ..teoretic ar trebui sa am si eu una mica da nu m-am sinchisit de vreo 4 ani s-o platesc
    Se poate verifica si in Craiovita. Eu m-am dus ca un cetatean onest care sunt sa-mi platesc impozitul si taxa de parcare, si mi-au zis (fara sa intreb eu) si de o amenda de prin 2009 (a fost platita la vremea ei, dar nu am dus chitanta la Politie). Mi-au zis de ea si anul trecut, si anul asta.
    Zâmbeşte !!!
    Mâine va fi mai rău . . .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: