vand amplificator 4 canale X 250 rms + 2 boxe 300 w rms

Newcomer Adi14's Avatar Adi14 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-08-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    65
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0

vand amplificator 4 canale X 250 rms + 2 boxe 300 w rms

vand amplificator 4 canale X 250 rms + 2 boxe 300 w rms-imag032-jpgvand amplificator 4 canale X 250 rms + 2 boxe 300 w rms-dscf3853-jpg Boxele sunt facute de mine din pal de 18 mm,''captusite'' inauntru cu burete de studio,au manere,coltzare,picioaruse,invelite cu mocheta,filtre,difuzoare comandate pe net,totul nou,recent confectionate,300w rms.
    Amplificatorul are o putere de 4 x 250 rms,iesire pentru microfon,mixer incorporat pt reglaj volum,bass,medii si inalte.

Astept sa fiu contactat telefonic la 0764429237,dar eventul inainte cu un mesaj sau daca nu pot raspunde pe moment,revin eu cu un telefon sau pe mess la id... Adi.chirvase

Pret 2000 lei pachetul ce contine amplificatorul si cele 2 boxe...ultimul pret urgent saptamanile astea 15 mil

App pt cei rautaciosi,.....ca sa imi justific pretul ''ridicat'' pt unii....pot aduna cheltuielile cu materiale: 2 foi de pal 200 lei taiate la atelier de tamplarie+burete de studio 100 lei+mocheta 100 lei+pernandez pt lipirea buretelui in interior si mocheta pe exterior 50 lei+difuzoarele de inalte 50 de lei+mediile 100 lei+bass 400 lei+acesoriile desii marunte costisitoare adunate toate gen:coltzare,picoruse,masti,manere,holsuruburi 100 lei = in total 1100 lei...fara mana de lucru si timpul meu asta pt confectionarea boxelor
    La amplificator la fel cutia cutia facuta la un atelier de tinichigerie,la un mester,4 placute pt 4 canale ( TDA.urile ) plus 2 transformatoare,placuta de mixer la fel cu transformator separat,racitori,placuta de filtraj,5 coolere pt o racire eficienta,4 mici si unul chiar de 2,20....ma rog toate cele continute intr un amplificator m au dus undeva la 1000 lei.....

Toate piesele atat pentru boxe cat si pentru amplificator sunt comandate pe net,inca mai am cateva facturi de la curierat din zecile de facturi,deoarece ansamblarea,stadiul la care sunt acum a durat ceva,deoarece nu mi le am putu permite cumpara toate piesele odata,au fost facute trepptat pe parcurs,azi o piesa maine o piesa si uite asa....pana la produsele finale de acum

Asa ca va rog sa numai veniti cu tot felul de comentarii rautacioase,stiu ce amplificator si boxe am si cat m am chinuit sa le fac,munca mea,meritul meu,bani multi bagati in ele,cei care sunt pasionati si care fac boxe si amplificatoare stiu ce inseamna,normal din exterior e usor de comentat,de dat cu parerea ca este un pret mare,chestii minore incepand de la un holsurub,un maner,dar daca le aduni pe toate te duc la o suma frumusica,asa ca nici investitia nu mi o scot,sa numai zic de mana de lucru,timp si toate cele.

Chiar nu sunt rautacios,doar ca doresc seriozitate si respect reciproc !

Arata datele de contact

Last edited by Adi14; 22-04-2013 at 11:05.

Junior n1ilmpg's Avatar n1ilmpg reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-10-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    343
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    19.0
    Tari sculele nenea, bafta la vanzare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Newcomer Gorrby's Avatar Gorrby va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    02-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    46
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    21.0
    2000 de ron?

nu cumva de Euro?

ofer 200 (de lei)

Data de inscriere
    04-08-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    65
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0
    Multumesc frumos,ma bucur ca cineva imi apreciaza munca !

Data de inscriere
    04-08-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    65
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0
    multumesc de oferta,dar nu! pot fi si eu rautacios,dar ma abtin,tacerea e de aur si intotdeauna cel mai destept cedeaza

Data de inscriere
    04-08-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    65
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0
    e doar o simpla oferta pana la urma urmei,poate nu e pe placul tuturor,nu putem multumii pe toti,nu va convine,oke,treceti mai departe,analizati,piata,bugetul de care dispuneti si luati decizia cea mai buna pentru voi !

Data de inscriere
    04-08-2011
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    65
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    0.0
    ultimul pretz 15 mil saptamanile astea urgent...

0-day Member kentzoor reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-04-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    10
    Puncte CF