vand vumetru cu leduri pt statie.....pret 15 ron
IM:jamaicanu20
0742 629 909
vand vumetru cu leduri pt statie.....pret 15 ron
0742 629 909
ar fi mai bine sa mai dai si tu nishte detalii ...asa ca pentru cunoscatori ... cu cate leduri ? este stereo ...sau nu ?Mesaj iniţiat de jamaicanu20
![]()
da vumetrul e stereo iar leduri nu stiu cate are ca mi-e greu sa stau acum sa le numar...........daca va intereseaza intrati pe yahoo si va spun
cum naiba sa iti fie lene sa numeri 10 leduri ? tu vrei sa vinzi ala sau pui anunturi numai de dragu de a posta ?Mesaj iniţiat de jamaicanu20
![]()
bai varz-o tu nu ai nici o treaba cu viata si nici cu forumul.............adica postezi ca te plictisesti si nu ai ce face acasa.....daca ti tu neaparat sa sti cate leduri are iti spun ca are 12 si nu 10 cate spui tu oricum nu exista cu 10 leduri..........propun la unul din operatori ban pt astia care fac offtopic si n-au alta treaba.....![]()
nu te mai agita ca nu rezolvi nimica si pentru cultura ta generala exista si cu 10 leduri ... de fapt exista cu cate leduri vrei tu sa il faciMesaj iniţiat de jamaicanu20
![]()
Mesaj iniţiat de jamaicanu
amice tin sa te contrazic si eu si sa iti spun ca aceste vumetre pot sa aiba oricate leduri![]()
chiar io am unul doar cu un led!!!!!----nu se mai aprinde ledul=s-a ars boxa!!!
COSMO :0768 42 32 39
RDS :0351 42 66 17
MESS :ventolinx2005
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: