zicetim si mie cum fac sa ma joc..imi cere user si pass..unde imi fac s-au cum fac?
zicetim si mie cum fac sa ma joc..imi cere user si pass..unde imi fac s-au cum fac?
te duci la magazin cumperi jocul in interior vei gasi un cdkey
intri pe siteul oficial unde cu ajutorul cheii vei crea un user si pass..
gl hf
sau joci pe pirat ... unde e naspa rau de tot
lol ce uameni nu stiu sa joace wow )))))))))))))varzaaaaaaaa servere de wow www.wowstatus.net iti faci acolo cont bagi mailu la vrajala si te duci in joc si bagi useru si parola si serveru respectv pe care ti-ai facut contu il bagi in joc intrun fisier wtf parca se numeste succes
AMD Sempron
shy platesti 600 de mii pe luna pt un jok de banii astia poti sa faci multe.............................Mesaj iniţiat de BANdini
Transpiraţia strică reputaţia!
tu numai la destea te gandesti toata ziua ?Mesaj iniţiat de littlefucker
glumeam frate dadeam niste exemple k nu are rost sa dai 600 mii pe luna e hotie da astia sunt destepti shi sunt multi care dauMesaj iniţiat de WarLock__
nu e hotie mah ... e distractie ... te-ai jucat vreodata ca sa vezi cum e ?! nu cred, atunci mai bine taci ...
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
m-am jucat frate la un tovaras care a platit, stiu nu ai lag e misto, da nu merita banii adik aia cat dai pe luna, k pt jok meritaMesaj iniţiat de SickneS
nici eu nu am reusit sa joc.. imi trebuie cont.. deci cum fac? am intrat pe site-ul ala...http://www.wowstatus.net/ pe care la spus Yooo
dar nu am inteles cum sa bagi serverul ala in fisierul WTF.
pls help
inca nu am gasit un server pe care sa ma joc... am cautat aproape toata noaptea.... pls.. help...
lol mai datimi negative si o sa va ajut sigur
AMD Sempron
va rog frumos imi dati si mie o invitatie si promit ca stau la seed si fac ratie mare va rog facetim si mie un cadou de mos nicolae pls daca imi dati o invitatie dati pe id craiova_alin11@yahoo.com
va rog ajutatima si pe mine datim si mie o invitatie pe id craiova_alin11@yahoo.com
Last edited by soare.11; 03-12-2008 at 21:41. Motiv: Automerged Doublepost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: