Solar Craiova

Banned bebel's Avatar bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:

Solar Craiova

Buna , vreau in urmatoarele zile sa merg la un salon din Craiova , la solar pentru a ma bronza un pic .Imi place sa am tenul ciocolatiu si momentan nu o sa am timp sa stau ore in sir la plaja , in plus vreau un bronz complet.

Ma poate ajuta cineva cu detalii? O singura data am mai fost la solar .... Apropo cat mai este minutul si cate minute este indicat sa stai?

Banned makeru's Avatar makeru are ceva special... makeru are ceva special...
    Data de inscriere
    04-11-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    561
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    sunt mai mult off topic, imi pare rau, dar sa nu te duci la salonul de langa semafoarele de la billa. imi scapa numele acum. acolo se vad chestii. intimitatea nu prea e intima
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned Zion's Avatar Zion reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    0.0
    Minutul are 60 de secunde si trebuie sa stai la conserva pana pocnesti ca popcornul.

Banned bp443's Avatar bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    23-05-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    529
    Puncte CF
    2.0
    Citat Mesaj iniţiat de makeru Vezi mesajele
    sunt mai mult off topic, imi pare rau, dar sa nu te duci la salonul de langa semafoarele de la billa. imi scapa numele acum. acolo se vad chestii. intimitatea nu prea e intima
    cred ca te referi la marilux ?

Banned makeru's Avatar makeru are ceva special... makeru are ceva special...
    Data de inscriere
    04-11-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    561
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    cand mai am drum pe acolo dau un ochi sa vad numele.

Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Zion Vezi mesajele
    Minutul are 60 de secunde si trebuie sa stai la conserva pana pocnesti ca popcornul.
    Te-ai bronzat ca tractoristii, si nu stiu cum sa il uniformizezi?

Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de bebel Vezi mesajele
    Buna , vreau in urmatoarele zile sa merg la un salon din Craiova , la solar pentru a ma bronza un pic .Imi place sa am tenul ciocolatiu si momentan nu o sa am timp sa stau ore in sir la plaja , in plus vreau un bronz complet.

Ma poate ajuta cineva cu detalii? O singura data am mai fost la solar .... Apropo cat mai este minutul si cate minute este indicat sa stai?
    Nu se mai poarta bronzat. Stai cum esti ca arati mai bine. Mai alba
    Nu mai e la moda a pocnesti de prajeala

Banned bebel's Avatar bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om bebel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    381
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    Eu nu vorbesc de bronz dinala excesiv ...

Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de bebel Vezi mesajele
    Eu nu vorbesc de bronz dinala excesiv ...
    Bine, intentionasem sa te complimentez, dar se pare ca n-am reusit

Banned benghescu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-03-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    19
    Puncte CF
    0.0
    Citeste aici: Chestiunea zilei 21.06.2013 Daca ai rabdare sa parcurgi mai multe opinii,te vei edifica.

0-day Member Solar Bronze's Avatar Solar Bronze reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2013
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    BUNA .DACA VREI SA AI UN BRONZ FRUMOS SI INTENS TE ASTEPTAM IN NOUL CENTRU DE BRONZAT BRONZE SKIN DESCHIS PE 16 AUGUST. DETINEM APARATE DE TOP SI TUBURI PERFORMANTE LA APARATE, CARE NU ITI ROSESC PIELEA ,DEASEMENEA ITI POTI BRONZA FATA SAU NUMAI PICIOARELE LA UNUL DIN CELE 3 APARATE CARE LE VEI GASI IN SALONUL NOSTRU .ADRESA FRATII GOLESTI NR 2 IN CENTRU DEASUPRA LA EGIPTEANUL VALUTA.TEL 0769333924
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: