In ziua de azi toata lumea a auzit de site-uri PTC in care esti platit cu o suma foarte mica pe fiecare click
dat pe reclame,in momentul de fata Neobux este cel mai popular si de incredere site Ptc unde sunt inregistrati peste
1 milion de useri din toata lumea,se gasesc tutoriale pe tot internetul.
Adevarul despre neobux este ca nu reusesti sa castigi bani asa repede cum se zice,trebuie sa ai rabdare,eu sunt inregistrat de apox 5 luni si catig 7-8$/zi dar am intrat zilnic si am dat click-urile
pe reclamele obligatorii si pot spune ca in primele saptamani castigam cate 0.05-0.10$/zi doar din click-urile care le
dadeam pe reclame,daca ma limitam la acest lucru cred ca si acum eram in acelasi stadiu,am inceput sa investesc doar cu
acei 5-10 centi care ii castigam.
O varianta de a castiga fara a investi este de a reusi sa aduci cat mai multi useri noi(priteni,familie etc),cealalta varianta
este mai usoara deoarece poti inchiria useri de pe site(se numesc referali inchiriati) cu suma de 20 centi unu la care
tu vei avea de castigat la click-urile pe care le vor da,se pot inchiria maxim 100 de refferali pe saptamana,ca si membru
standard castigi doar 0.005$/click,ca si membru golden 0.01/click.Eu in momentul de fata am 623 de refferali inchiriati,
pana la sfaristul anului sper sa ajung la 2000 de refferali,inceputul este foarte greu si dezamagitor pentru ca toti vrem
sa ne imbogatim peste noapte,dar sunt useri de cativa ani inregistrati care au cate 20.000-30.000 de refferali inchiriati
si nu pierd timpul degeaba castiga 1000-2000$/luna
Concluzieaca ai rabdare,ambitie si 10-20min/zilnic timp liber in 2-3 ani poti castiga foarte bine,nu este greu si nici
nu trebuie sa fii un geniu,sincer nu am probleme financiare dar sa reusesc sa fac un ban in plus este bine venit oricand,
se merita macar citit forum-ul,poti gasi raspunsul la orice intrebare pe care o ai.
Pentru inregistrare sau forum: http://www.***********/?r=ov1diu