Taxi gratis - Ne implicam si ajutam

0-day Member taxig's Avatar taxig reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-05-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Thumbs up Taxi gratis - Ne implicam si ajutam

Salut ,

Din anumite puncte de vedere , proiectul pe care o sa vi-l prezint este unul umanitar.

Descriere :
    Ai cu adevarat o urgenta ? Trebuie sa ajungi undeva si nu ai bani de metrou sau nu poti din alte cauze ? Suna-ne si te vom ajuta !
    -> Serviciile sunt disponibile momentan doar in sectoarele 2 si 3 ( Bucuresti) !

De ce gratis ?
    Acest serviciu este gratis deoarece vrem sa demonstram ca se poate si asa. Desigur , costuri exista , dar sunt suportate integral de initiatorii acestui proiect. Este un gest benevol , pentru ajutorarea acelora care chiar au nevoie de acest serviciu.

Chiar nu exista nici un cost pentru cei care vor beneficia de acest transport gratuit?
    Absolut nici unul ! Transportul este 100% gratuit !

Pentru a raspunde unor intrebari ale vizitatorilor , am creat o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari :

http://taxigratis.ro/intrebari-frecvente/ (va recomandam sa cititi aceasta pagina, va poate lamuri din multe puncte de vedere)

Nu vrem ca acest mesaj sa fie considerat o reclama, este doar o `campanie` de informare.
    Nu dorim sa lezam pe nimeni cu aceste mesaje si nu dorim deloc un topic plin de flame-uri. Lucrurile prezentate sunt cat se poate de sincere si reale.

Va rugam insistent sa lasati misto-urile deoparte.

Daca voi considerati ca aceasta iniativa merita apreciata, va suntem recunoscatori daca o distribuiti mai departe, prin orice mijloace posibile (facebook,link-uri etc.)
    Ne-au promovat pana acum multi oameni din mediul online romanesc , inclusiv cabral , groparu , baietii de la profm si altii.

URL :
    - http://taxigratis.ro
    - https://www.facebook.com/Taxi.Gratis.ro
    Multumim pentru timpul acordat.

Arata datele de contact

Data de inscriere
    11-05-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Buna ziua,

Cateva noutati :

- Cu sprijinul celor de la Antena 1 si Prima TV , am realizat niste materiale video , difuzate la observator si focus.

- Pana acum am ajutat aproximativ 65 de persoane.

- Am inceput sa printam un afis pe care il vom distribui pe la spitale, policlinici, scari de bloc etc :

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    11-05-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Salut,

Un mic update : @ Ajutand-o pe dna. Elena , care sufera de cancer ovarian. A venit in Bucuresti, la oncologie.

Data de inscriere
    11-05-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Salut !

Cu toate că am avut şi am din păcate probleme destul de grave cu maşina (am găsit-o lovită nasol in parcare), am reuşit măcar temporar sa o pun pe picioare şi să continui proiectul.

Continuând "povestea" proiectului, am avut plăcerea astăzi să cunosc o persoană foarte specială, care chiar dacă este copleşită de probleme (medicale grave,financiare,de tot felul), continuă să lupte şi se străduieşte să-şi traiască viaţa, chiar dacă duce un trai enorm de greu. Ea este dna Daniela, de profesie doctor , acum pensionată pe caz de boală (pe o sumă mizeră). De multe ori mă intreb ce aş face eu dacă m-aş afla în situaţia oamenilor pe care-i ajut, dacă aş rezista... Am rămas foarte plăcut surprins de discuţiile pe care le-am avut cu dânsa şi sper să o mai pot ajuta şi în viitor.

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: