Vreau sa stiu shi eu mai multe despre ierarhia hubului. Cum poti ajunge vip, care sunt beneficiile, etc. Cum poti intra intr-un grup shi daca am ceva de castigat. Multumesc anticipat.
shi cum fac sa schimb shi eu parola?
Vreau sa stiu shi eu mai multe despre ierarhia hubului. Cum poti ajunge vip, care sunt beneficiile, etc. Cum poti intra intr-un grup shi daca am ceva de castigat. Multumesc anticipat.
shi cum fac sa schimb shi eu parola?
Last edited by despi1; 29-01-2006 at 10:31.
despre parola vorbesti cu un operator de pe hub
vip ->minim 50Gb la share si sa nu ai antecedente
Oricum, trebuie sa fii propus de catre un operator , iar apoi trebuie sa fii acceptat prin sistem de vot de catre ceilalti operatori.
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
vrei sa faci cariera pe hub?Mesaj iniţiat de despi1
![]()
w3ber, tre` sa recunosti, are initiativa baiatu`
![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Si daca imi aduc eu bine aminte...zicea cineva p'aci ca trebuie sa nu ceri ... sa fi vip...op.. asta fiind un minus... iar la vechimea ta...nuj de ce am impresia ca ai inceput cam prost![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Op nu se cere...daca au nevoie te cauta ei!
-VIP- 50Gb minim in share, fara antecedente, activitate pe hub, implicare...!
am vrut doar sa stiu mai multe.![]()
vip-aduci peste 50 useri![]()
![]()
![]()
op-aduci peste 200![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesaj iniţiat de SAM
dont call us, we'll call you!!!![]()
![]()