CE ANTIVIRUS SA FOLOSESC?:KASPERSKY, AVAST, NOD32 SAU F-SECURE?![]()
CE ANTIVIRUS SA FOLOSESC?:KASPERSKY, AVAST, NOD32 SAU F-SECURE?![]()
nod 32 cu update-urile la zi .Scurt si la obiect
fara indoiala nod32. eu pe asta il folosesc si e ff bun
eu sunt multumit de ff si de McAffe!![]()
Si eu sint foarte multumit de Kaspersky ....in ultima vreme vad ca aici pe CRAIOVA se recomanda nod 32
dar daca te uiti pe forum este un thread in care Kaspersky este pe locul 1 ca preferinte pe Craiova ....
in LUME am inteles ca pe locul 1 este Bit Defender 9 ( nu stiu sigur daca este scris bine ) depinde si de nivelul tau de pregatire
degeaba ai un antivirus super bun dar care este setat gresit ...
vezi ca sint o gramada de discutii pe tema antv. pe forum .... depinde si ce sistem ai
daca ai un sistem slabut cauti ceva care maninca resurse putine ......
![]()
Last edited by Alexandrulcn; 30-01-2006 at 08:28.
Mesaj iniţiat de WhiteZomby
corect!!! Nod32 e tare, sunt curios daca are si nisthe skinuri, urasc verdele ala
De acord cu Alexandrulcn. Am kasp de ceva timp shi nu am avut nici o problema. Eu cred ca sunt multe antivirusuri inca destul de capabile.![]()
din cate am vazut NOD32 parca il recomandau si opi de pe hub..so?
Mesaj iniţiat de despi1
eu am avut ( si inca mai am ca mi-e lene sa-l scot) kasp. ( de la xan) si intr-o zii am verificat calc si cu nod32.......
...... kasp cam doarme in post, erau ceva virusi pe calc dar nu i-a detectat decat nod32
e gresit..... probabil ai vazut doar ANUMITI opi ca recomanda ...Mesaj iniţiat de wrc
personal recomand doar symantec...in cazul nostru NAV2005 sau 2006 daca il avetzi
avetzi rami mai putzini in sistem? existau antivirusi de la symantec si cind computurile aveau uzual 128 megi de ram
de ce recomand norton?
1. pt ca yahoo scaneaza atachamentele din casutza de email cu NAV2005
2. comparatzi www.symantec.com cu orice home-site al oricarui antivirus
si vedetzi care e cel mai bine pus la pct (apropo de asta.... e metoda buna de a va hotari cind vretzi sa cumparatzi ceva si nu stitzi ce brand sa alegetzi)
PS... cineva,mai sus, folosea un ratzionament naucitor pt mine :
"daca ai un sistem slabut cauti ceva care maninca resurse putine ......"
atunci de ce sa mai instalezi? astfel nu vei mai avea resurse folosinte.... NU?
deci oameni... intzelegetzi odata.... protectziile care le face un soft antivirus performant se obtzin consumind ceva resurse, NU "DIN BURTA"
si pt z^t: ia mai cauta si prin svchost![]()
Last edited by Javroche; 06-02-2006 at 20:55. Motiv: Automerged Doublepost
daca e, e .... daca nu e, nu e ..... asta e !
nod 32 e foarte bun mai ales ca nu ocupa multe resurse!
Da mai are scapari....Am folosit nod32 da m-am lasat de sportul asta...mai trece peste anumiti virusi si e deranjant(cu updateurile la zi) Kaspersky nu mi-a facut probleme de cat la capitoulu resurse dar momentan pe asta il tin si nu am probleme.Mesaj iniţiat de zero07
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
eu il folosesc de putin timp si pana acum nu am avut probleme. am folosti innainte bitdefender9 care mi sa parut destul de bun, dar nu mai bun ca bitdefender8.
bitdefender 9 - CLAR!![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: