Sunt foarte curioasa ce isi doresc barbatii(baietii)!Cum si-ar dori sa fim noi ca ei sa fie fericiti!Sper k o sa fiti sinceri k sa stim si noi fetele ce va doriti!
Sunt foarte curioasa ce isi doresc barbatii(baietii)!Cum si-ar dori sa fim noi ca ei sa fie fericiti!Sper k o sa fiti sinceri k sa stim si noi fetele ce va doriti!
Viata este scurta,incalca regulile,iarta repede,saruta incet,razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti
a mai fost un thread pe tema asta...parca!!!
da` detaliaza...cum adica cum sa fiti voi...
cum sa fiti voi ca neveste...ca prietene...sau ca femei...
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
we want more fucking brain
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Mesaj iniţiat de Im2good4U
Dc a mai fost un astfel de thread imi cer scuze eu nu l-am vazut!
Voi va doriti ca o fata sa va fie mama,iubita,sora si amanta!Majoritaea asta vreti!Dar ca sa putem fi asa trebuie sa stim si noi ce ganditi k sa va putem face pe plac!Nu crezi?
Viata este scurta,incalca regulile,iarta repede,saruta incet,razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti
Cineva spunea: femeia trebuie sa fie inalta de 1,2m fara dinti si cu capul plat. Cred ca stiti de ce.
Eu imi doresc o persoana care sa ma inteleaga. Nimic mai mult, nimic mai putin.
eu vreau sa fie o doamna in societate ,o gospodina in bucatarie si o curva in pat..Mesaj iniţiat de krausin
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Mesaj iniţiat de Che Guevara
Da stiu!!! K sa te inteleaga trebuie sa stie ce iti doresti deci trebuie sa fi sincer cu ea!Am dreptate??
Se pare ca sunt un om sincer.
ah... cred tu vorbesti de alea "eu nu ma f^t decat cu prietenu" si in fiecare zi are alt prietenMesaj iniţiat de Reaver
ce ne dorim?
nu cred ca putem face aici o lista... exista nevoie in functie de starea de spirit. nu sunt aceleasi nevoi tot timpul. iar singura rezolvare este... sa discuti cu parteneru despre asta. sa spui clar ce vrei (atunci).
Dar putin....
>te inteleg, esti obosit
>sigur ca te poti duce cu prietenii la o bere
>daca n-ai avut credit sa ma suni nu-i nimic
>de ziua mea nu-mi doresc decat sa te fac fericit
>prietenii tai sunt mereu bineveniti
>etc
...nu va doriti? EU DA!
Mesaj iniţiat de despi1
si nu crezi k exista fete kre sa gandeasca asa sa te lase la bere, sa te ierte k nu ai avut credit si de ziua ei sa te faca fericit pt k astfel ar fi si ea fericita,eu cred k exista!!!!Binenteles k toate astea se intampla daca te iubeste pe tine si nu portofelul!Sunt fata dar recunosc k sunt fete materialiste dar si baieti!
Ai dreptate Krausin. Exista, iar eu pot sa ma laud ca am gasit exact ce imi doream. A fost un spirit de gluma...
Chiar, nu stii cumva cum pot pune o poza aici? La insert image zice ca trebuie URL.???
Mesaj iniţiat de despi1
1 .intra pe http://imageshack.us/
2. apesi browse
3 .selecteaza poza din calc care vrea
4. apesi Host it ( e mai jos )
5. o sa iti apara 3 link'uri ( URL'uri )
6. copiaza " Thumbnail for forums (1) "
si asta ( adica URL'ul ) il pui pe forum .
Am intrebat si eu pe altcineva asa k imi cer scuze de pe acum daca nu merge!
krausin
sa-ti raspund la intrebare
SEX
Mesaj iniţiat de Che Guevara
numai bine sa pui berea acolo
seriously: sex, food &
a, si sa stie sa faca clatite
Ce-mi doresc io de la o fata : 1) dulce naiva visatoare zambitoare ,urasc genu feministe ''femeia de succes'' mi se pare o copie nereusita a barbatului sau o curva ,care se indeparteaza prea mult de feminitate sau o folosesc ca pe o arma in incercarea nereusita de a ajunge ceva , cred cu tarie in completarea perfecta dintre barbat si femeie, iar dpv al threadului ce ar trebui sa faca? - sa existe punct restu se rezolva pe parcurs .......
eu imi doresc multe
depinde la ce te referi!
in materie de ce?!
femei?! o stii pe prietena mea, uita-te la ea si vezi ce imi doresc!
in rest masini, sanatate ( cel mai important), bani, sanatate din nou, respect si bani ca sa ma bucur de celalalte! + prietena fara de care celealte sunt lipsite de valoare!
pai in primul rand as vrea sa am parte de aceeasi iubire pe care pot sa o ofer...sa am sanatate, putere de munca...si succes in ceea ce fac..!
in rest...mi`as dori un copil...dar inca nu sunt pregatit sa fac pasu` asta..! mai astept cativa ani buni...
am sa raspund la intrebarea ce`mi doresc de la o femeie?( avand in vedere ca krausin cam la asta se referea, cred) hm, cum zicea si reaver iubirea si devotamentul sunt foarte importante. Totodata, increderea si compasiunea isi fac loc cam in aceeasi lista.
Cred ca ce`ti doresti se schimba pe parcursul vietii. Oricum, in momentul actual, nu`mi doresc nimic in plus fata de ceea ce primesc deja. Sunt foarte fericit asa cum sunt. O familie in viitor probabil.
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: