Mai este putin si vine Revelionul! eu as prefera sa-l fac undeva in afara Craiovei, la munte. sper sa am si bugetul necesar
Cica pe la Sinaia si Brasov sau Bran e bataie pe cabane inca de luna trecuta
Mai este putin si vine Revelionul! eu as prefera sa-l fac undeva in afara Craiovei, la munte. sper sa am si bugetul necesar
Cica pe la Sinaia si Brasov sau Bran e bataie pe cabane inca de luna trecuta
poi decat sa te duci la munte...dai si o gramada de bani...poate nici nu sunt multi prieteni cu tine...mai bine de banii aia faci un revelion supe rtare in oras...cu o gramada de prieteni..si e mai misto...si la munte te duci intr`o perioada mai linistita(cand nici pretzurile nu mai sunt asa piperate)...
eu unu`...asa ma gandesc...![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
mie nu-mi place la munte, la cabana, etc.
Revelionu e mijto in orash.
Last edited by IMPERIAL; 10-10-2005 at 21:47.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
cred ca este foarte misto la paris de revelion. din cate am inteles impodobesc foarte misto orasul si turnul. fai tot posibilul si du-te. sa faci niste poze si ni le arati si nouaMesaj iniţiat de IMPERIAL
mie nu-mi place la munte, la cabana, etc.
daca te duci cu mai multi prieteni e misto. noi acum 2 ani am facut la govora si a fost super. ne dadeam toti cu sania la 4 noaptea pe un deal foarte lung. era mai nasol la urcare![]()
Revelion pe Champs Elysees e o minuneMesaj iniţiat de forumistu
Desi eu mai visez cateodata, nu exista niciodata imposibilu, mai ales cu unchiume-o![]()
aw...deja am facut planuri sa-l fac la Moreni.....dar deocamdata mai este pana atunci![]()
Eu Nuj Unde Il Fac.Elenawoo Ma iei Si Pe Mine?![]()
daca vrei sa mergi...te iauMesaj iniţiat de susp3ctu
![]()
Vreau![]()
Hai ma sa fim seriosi...ce cont daca e la Paris... sau intr-un ap de 2 cam in CV9(no offence)... conteaza sa fii cu pretenii si SA STII sa te distrezi
Acu fiecare tre sa stie in ce cond se simte el mai bine...ce ii mai pasioneaza in noaptea dintre ani (in afar de buuuz & artificii)
In ultimii ani am reusit sa ne strangem mai multi si sa inkiriem vreo bomba ceva pe undeva...si asa krk e cel mai misto
![]()
![]()
G3t r|cH 0r dI3 tRy|n` !!!
eu habar nu am unde o sa-l fac...de obicei aflu cu o saptamana inainte![]()
acum ma preocupa balurile![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
EXACTMesaj iniţiat de katana
Cel mai important e sa te distrezi. Si cel mai bine te distrezi cu prietenii.
mda si eu care ma gandeam sa ma duk pe la munte sa le zic ``la multi ani``la ursi...k saracii de ei s`or fii plictisit si eu sa hiberneze pe fiecare iarna...asa k hai cine se ofera sa facem revelionu in vizuina nr.2 de la intrarea in cart. de ursi...astept oameni...
elannawoo pe mine ma ei?...io ma gandeam sa numai mergem nicaieri...stam singurei ascasa bagam un film clasic cateva pungi de pufuletzi catziva litri de dozator...shi dupaia sa facem un somn de cateva ore....stomac plin shi prostii...ca la mare cand asteptam rasaritu soarelui shi ragaiam pufuletzi cu vodka calutzu![]()
Last edited by methadone; 12-10-2005 at 17:31.
methadone'gut-Pres. Clubului Vanatorilor de Buburuze
nu cred ca la munte esti doar tu cu ursii. daca alegi sa te duci o saptamana de revelion la sinaia, ranca, brasov sau mai stiu eu ce zona de munte fi sigur ca nu esti singur in munti. astfel de statiuni sunt foarte populate in aceasta perioada a anului. zapana, un element extrem de important al sarbatorilor de iarna, poate isi face aparitia in craiova pe cand la munte sansele sunt mai mari. in statiunile mai sus amintite te poti da cu skiurile, patinele, sania, snowbord sau mai stiu eu ce.Mesaj iniţiat de tzun4my
dar, pana la urma, fiecare cu parerea lui. sunt avantaje si dezavantaje de ambele parti
yo cred ca il fac cu prieteni la mine acas sau la novaci la cineva la cabana si ne luam numai mancarea.sau mai vad yo pana atunci unde il fac.noi sa fim sanatosi ca locuri de distractie sunt destule
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
ink nu "ne-am" hotarat.cre k in da' city![]()
eu nu vreau sa "ma distrez" de revelion. vreau PACE si LINISTE. asta vreau eu. sa ma relaxez. undeva la munte, preferabil in strainatate, unde sa admir de la terasa unei vile, asezat intr-un balansoar, stelele si muntii acoperiti de zapada. fara NICI un sunet al modernitatii in jurul meu. decat EU si NATURA. la ora 12 noaptea (ora luata dupa ceasul de la mana, nu de la tv, radio, mobil sau mai stiu eu ce) o sa deschid o sticla de sampanie si o sa o beau singur. dupa ce o termin, mai deschid una.. si tot asa.. pana adorm. ma voi trezi un alt om....
if i loose my nerve, i'll get the girl to do it ...
Si 2 blonde voluptoase...Mesaj iniţiat de elske_deg
Apai revelionul in Craiovita suna inca o data genial!![]()
All that you seek is inside you!
As falls Wichita/So falls Wichita Falls
You can start to dance/And use a faster pace/As you got no chance/But fade to drum and bass!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: