asta e discutia originala.nu am cenzurat-o pentru ca nu consider necesar.orice discutie ulterioara pe marginea subiectului va fi tolerata aici si numai aici,atat timp cat va fi folosit un limbaj decent
am transcris doar posturile legate de subiect:
Citat Mesaj iniţiat de scormonel
Mi se -ndoaie cum arata. Daca o sa ajung sa dau pe carcase, ventilatoare, neoane si led-uri cat am dat pe procesor, cred ca am nevoie de psihiatru !.

/edited by unhappy:
si atunci de ce postezi aici?
daca te mai prind cu vreun offtopic de genul "mi se-ndoaie" se lasa cu ban.


REPLY:
Nu as fi putut niciodata sa-mi imaginez ca-ti pasa daca mi se-ndoaie mie sau nu. Nu sunt omul cu care sa te dai rotund. Te cunosc. Am cumparat o placa de baza defecta de la tine. Merge bine mersi in calculatorul meu de download-uri pe care nu l-am mai oprit de vreo 7-8 luni. Nu ai fost in stare sa-ti repari propriul calculator, dar aici te dai guru. Nu stii niciodata cu cine schimbi mesaje, asa ca mai mult respect din partea ta nu ar strica !.
Citat Mesaj iniţiat de unhappy
1.nu stiu cine da dovada de mai putin respect aici.o sa fac abstractie de ce-ai scris mai sus.pentru ultima oara.nu agreez genul asta de amenintari.

2.frumos din partea ta cum ai uitat sa precizezi ca in anunt era specificat clar ca placa e defecta (prin asta sa inteleg ca incerci sa ma acuzi pe mine de neseriozitate cand tu ai cumparat placa pt piese?).sa clarific eu lucrurile nitel:
cat despre placa de baza,am vandut 2 placi de baza pe acest forum de la infiintarea lui.prima a fost un ali pt pentium 2 care era intr-adevar nefunctionala (ti se pare tie ca am afirmat eu pe forum ca m-as fi priceput la electronica???) si un gigabyte pe nforce2 care a crapat dupa vreo 2 luni de functionare insa era in garantie (si s-a reparat).
tu esti cel caruia i-am dat placa cu procesorul pII.asta inseamna ca stiu cu cine "schimb mesaje".si asta e ultimul raspuns pe care ti-l las pe threadul asta (reason: offtopic).daca mai ai ceva de discutat lasa-mi pm (daca ai vreo plangere si poti sa te exprimi decent, daca nu,nu te obosi.)
Citat Mesaj iniţiat de scormonel
Raspuns pentru unhappy:
Nu te-am acuzat ca mi-ai vandut o placa defecta, deoarece chiar am cumparat-o defecta de la tine. Defectul ei era de competenta unui calculatorist si nu al unui electronist. Tin sa te asigur ca nici nu am pornit statia de aer cald sa fac vreo lipitura. Deci o problema tipic calculatoriceasca nu ai putut rezolva. Deci in materie de hard esti slab baietica nu te mai da rotund. Ti-am trecut cu vederea pana acum multe aberatii ce le citeam aici postate de tine. Nu am vrut sa ma amestec fiindca esti "unhappy". Dar daca ma musti, se schimba situatia. Te voi taxa pe unde te voi prinde. Nu este o amenintare. Este o atentionare, sa te documentezi temeinic inainte sa mai postezi aici. Tu poti sa ma restrictionezi sa te fac aici de cacao, dar asta va demonstra ca am dreptate.
Citat Mesaj iniţiat de cat23
scormonel, toti am postat greseli pe forum. si eu, si tu si unhappy si altii. nu a contabilizat nimeni asta, tocmai pentru ca este un forum. si tu ai dat drumul la zeci de aberatii - de exemplu cea cu NF4 - dar nu ti/a sarit nimeni in cap, aici discutam, nu ne impunem parerile personale, indiferent de culoarea cu care este scris userul. asa ca eu zic sa stergi posturile alea de mai sus si sa pui niste poze cu computerul tau, chiar daca ti se indoaie.