www.sorin3l.uv.ro - wallpapere noi, facute de mine, updatat cu poze cam la o zi doua ... intratzi si vedetzi daca va place. Astept critici si/sau felicitari (daca e cazu`). Multumesc anticipat !
www.sorin3l.uv.ro - wallpapere noi, facute de mine, updatat cu poze cam la o zi doua ... intratzi si vedetzi daca va place. Astept critici si/sau felicitari (daca e cazu`). Multumesc anticipat !
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
nice !!
yahoo: pericol_social
simplu si la obiect. frumos, imi place. si wallpaperele sunt super
Va multumesc pt aprecieri ... totushi daca cineva are de obiectat ceva il rog sa o faca (nimeni nu e perfect). Imi doresc sa fac ceva care sa placa oricui dar asta pot reushi doar cu ajutorul vostru ... Astept in continuare comentarii !
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
faci si wallpaper's la comanda ? nu ceva greu , dar nu am talent la asha ceva si nu vreau sa ma sperii dupa de ce'am facut ai o bila verde de la mine
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
bravo omule.....esti tare...! chiar imi place...apropo..daca vreau un wallpaper...mai special...poti sa`mi faci si mie!? ty!
p.s. tine`o tot asa!
site`ul arata destul de bine....asa ca nu prea am ce obiecta. mi se pare totusi ca este de fapt un script gallery...am dreptate ?
cateva sfaturi...mici chestii pe care mie nu-mi place sa le las in urma... sunt cam perfectionist
"sorinel Art
present ..." ar trebui sa fie "presents"
in footer, "Copyright © by sorinel Art "...linkul nu are de ce sa se deschida intr-o pagina noua. de asemenea, in partea "old" nu exista acest link
cand esti in partea "old" si dai click pe linkurile de sus, se deschid deasemenea intr-o pagina noua, fapt ce nu are nici un rost, ba chiar enerveaza
ti-ar trebui un header
gruparea pe "old" si "new" nu este foarte inspirata, cred ca ar fi mers mai bine: vedete, oameni si abstract....sau ceva de genul asta
despre poze nu prea am ce sa zic, imi plac
bafta in continuare
AAA??
cine stie...cunoaste !!!
e-mail: alyosha76@gmail.com & alynush76@yahoo.com
telefon:0034659598062
ym:alyosha76
ms tuturor ... daca cineva vrea wallpaper sa ma caute pe messenger ID : sorinel_art site-ul l-am pus pe lx.ro pt ca mi se pare ca se mishca mai bine deci : www.sorin3l.lx.ro . astept in continuare comentarii !
new nu merge, si personal nu-mi place nici un wall de acolo ... ma dor ochi chiar la majoritatea ...
Sorin SAM: poti sa`mi faci si mie un wallpaper!?
sorinel_art: in principiu da ... dar lucrez pe bani
deci care vreti sa va faca wallpaper...ca sa stiti..
mdeah ... pe mine nu m-a impresionat ... sunt multi care fac gratis. mai bine (zic eu)
eu personal mi le fac singur
Nu te supara wallpaperele sunt facute in paint?
acuma ne trezim cu el la dizainari
Sunt cumva facute in Photo Express ????
sunt facute in notepad si compilate in java pe suport de kernel64 cu extensie de sun . sunteti culmea , sa mor de nu !
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
e marfa siteul da ce nu inteleg io....ce e cu gagicile alea pe acolo???
in rest e tare....bafta
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: