unde pot gasi si eu o bluza sau un tricou marca energie?pe la ce magazine sa caut?
haideti fratilor chiar asha ?nu stie nimeni?? doamne...
unde pot gasi si eu o bluza sau un tricou marca energie?pe la ce magazine sa caut?
haideti fratilor chiar asha ?nu stie nimeni?? doamne...
Last edited by quaxo; 02-02-2006 at 09:11. Motiv: Automerged Doublepost
prin mercur !
Probabil ca se referea la originale .P`afara .
poi le cauti shi u pe net dak vrei neaparat energieMesaj iniţiat de quaxo
shi le iei prin ordin postal
![]()
eu mi-am luat odata un hanorac energie original de la un magazin de pe lipscani , pe langa wanted ... numai jtiu exact cum se numea ... parca studio moda .
in rest ... e reprezentantza energie in bucuresti . si vezi si u ... ce mai are ciugulin . avea o gramada de haine energie si daca jtii ... iti da numai originale . mai are si naspeturi printre haine .
e un magazin exact in cladirea unde e Unirea... pe langa al bundy... vazusem acolo asta vara
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
zicetine si noua un site de unde sa-mi comand haine energie.ca vreau si eu pls
targ...oricum ce ajunge in ROmania ...majoritatea ajung din Italia si sunt luate la reduceri mari, sau direct de la hoti la juma de pret... avand in vedere ca grupul Sixty Group Corporate Portal din care face parte si Energie fac mai multe haine de fashion... ce e de strada asa nu e cine stie ce... de altfel in Bucuresti este o reprezentanta a grupului Sixty Group Corporate Portal, nu doar a Energi-ului... dar sunt ffff scumpe
... adik nu se merita sa iti iei un tricou la 2mil care are scris pe piept energie
... cel mai bine e in targ la baieti, vb cu ei sau chiar pe forum. Pe net nu ai sa gasesti , caut si eu produse de la Madoc, nu am vazut pe net dar in schimb am vazut o reprezentanta in CT ...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: