vand k750i , stare buna , cu tot cu cutie . 9mil .Tel. 0740587589..
vand k750i , stare buna , cu tot cu cutie . 9mil .Tel. 0740587589..
vrei la schimb cu un 6230 I cu garantie inca 5 luni si 1 mil
daca tel tau arata mai bine ca al meu si vrei sa facem un schimb+diferenta din partea mea cauta-ma ID bogdancarie sau 0723541978
apropo eu am tot un k750i
schimb cu 6630 vrei? cat e diferenta?
ID yahoo:silviu0007
REPUTATIA acordata de userii vegetativi pe plan social si cu multe puncte verzi, pe care le-au capatat din balarit si batut campii pe diferite subiecte inutile vietii de zi cu zi, valoreaza pentru mine un mare ZERO BARAT, ca si caracterul celor care o acorda!!
am un k750i ne atins nu are nici ce-a mai mica zgarietura ca nu l-am scos din cutiecer p el 8 mil
ID:stefy_no1
mi se par cam scumpe k750i....eu mi l-am cumparat la fidelizare si am dat pe el 5 mil....cu tot ce-i trebuie
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.
un k700i arata f bine.....garantie.....cutie etc.......+ cd\mp3 auto 4x35W are card de 1 GB sa bagi muzica sa asculti.....in stare perfecta!!!!! Cauta-ma daca esti interesa!!!
YM: gee_marius
tel: 0746409806
ai de la mine 6 mil
hellooo, voi nu vedeti ca e de 6 luni anuntul asta ??!?![]()
oricum ma miram sa ceara pe un tel care se vinde la cutie impecabil + garantie la 6 mil el sa ceara 9 mil![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: