97%? cat e?
Mesaj iniţiat de DanaLolo
Alta semnatura despre manele si manelisti? , hai ca threadu asta il vede cine vrea, da' semnatura aia o vrede si cine n-are chef
scz, eu m-am luat de manelisti in general, de cei la care 2 din 3 vorbe trebuie sa fie bani, femei sau masini/telefoane.... nu am nominalizat, si nici nu mi se pare nice ca te-ai luat de user`i ai forumului, mai ales ca, daca stai sa te uiti, toti sunt 0-day member si nu cred ca merita sa te iei de ei, atata timp cat nu-i cunosti si nu stii ce le poate capul...Mesaj iniţiat de Cirozel
Leave the retards alone!
Stim ca sunt printre noi dar mai bine sa-i ignoram!
Damn it, Cirozel!!! you're fuckin' funny!!!
Bai cat ma amuza nick'urile alea gen 2hot4you, not4you, 2good4you!!!!
......... Manele powah!!!
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
ady_mc...asta vi se pare nick de manelist?100%?spuneti ca dispretuiti pe cei ce asculta manele si ca ii ignorati,da' vad ca tot voi ii provocati,tot voi le dati importanta...asa si io am chef sa ma iau,de exemplu,de rockeri,punkisti sau cum dracu se numesc...as putea sa-i fac deprimati,oameni care se gandesc la sinucidere constant,oameni bolnavi...e usor sa arunci cu vorbe,orice retardat o poate face...macar muzica manelistilor nu te impinge la sinucidere
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
era niste versuri dintr`o manea parca... ceva de genu "am sa beau, sa beau ... pana am sa mor"Mesaj iniţiat de young_noble
ba vere de cand e o chestie de bon ton sa zici ca nu asculti manele toti v`ati revoltat..gusturile nu se discuta, dar se educa..la urma urmei e treaba fiecaruia ce face..cainii latra si ursu merge..
[ b l a c k l e t t e r s ]
da asculti SI manele. nu vad care e problema ta.Mesaj iniţiat de DanaLolo
ma numesc manelist? inseamna ca ar trebui sa ma numesc si house-ist (mai ales), si rocker si bluzist si hiphopist ... si restu ca nu`mi mai vin acum - avand in vedere ca ascult din toate cate ceva
3 lucruri urasc sa vad si sa stiu despre : manelisti, fete care fumeaza si inca unu` care nu necesita mentionare...
later edit : forumu` ca forumu`, dar pe strada cand merg si vad ca din 10 persoane 4-5 poarta pantofi deia de manelisti, imi vine sa
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
damn! this is just sad
... hai sa incepem miscarea anti guta... shi cand ne facem 500 de membrii mergem shi ii dam in cap
Im2good4U, o zi de repaus, recomandabil la pat!
mai cugetă la cum vorbeşti, te rog
sau la offtopic crezi că se poate vorbii ca în faţa luncii, a?
alt thread despre manele cu iz de flame
cant we all just get along?
oricate topicuri s`ar deschide despre manele... acelasi succes l`ar avea. cearta cearta si iar cearta....
lasati fratilor lumea sa asculte ce vrea. manele, rock, punk si ce stiluri mai exista... fiecare e liber sa asculte ce vrea. daca manelistii sunt vazuti prosti, asta e ... norocu nostru ca scapam de concurenta la anumite chestii.
asa cum eu ascult in mare parte house, dar ascult si cateva melodii si din rock, si din manele si din hiphop si din ... si nu`mi place deloc black metal sau hardrock sau chestii d`astea ... da nu ma apuc sa`i judec pe aia de asculta. cum ar fi sa deschidem fiecare un thread impotriva a ceea ce nu ne place noua (in materie de muzica) si sa`i judecam pe cei care asculta tipul ala de muzica?... ar insemna sa ne certam toata ziua intrucat pe forumu asta gusturile in materie de muzica sunt diversificate
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: