Care Sunt Dj`ii Vostri Preferati?
Dj Aligator
Dj Tiesto
Paul Van Dyk
Armin Van Buuren
Deep Dish
Paul Oakenfold
Jhon Digweed
Benny Bennasy
Steve Lawler
Roger Sanchez
BT
Jerome Serra
Carl Cox
Altu...Spuneti Care
Care Sunt Dj`ii Vostri Preferati?
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Tiesto
(Magik 1 -> 7 // Parade of the athlets // just be // in search of sunrise // in my memory)
Paul Oakenfold
(Live In Cuba, Havana `99)
Deep Dish
(Live in Moscow)
Paul van Dyk
(Reflections)
Alice Deejay
(Who needs quitars anyway)
DJ Tomcraft
(Loneliness // Silence)
DJ QuickSilve
(Planet Love)
ATB
(Two Worlds // Seven Years // Addicted to music)
Sandra Collins (Essential Mixes (Radio1) // nu am decat un set daca are cineva mai multe ...pls)
S&L
(Fobidden Paradise 12 - Changing Colour)
BT
(nu am albume, decat melodii, printre albumele lui Tiesto)
DJ Doc Fabian (a carui capodopera cred ac e (si trebuie neaparat ascultat) : Forbidden Paradise 8 - Mystic Swamp // 9 - Waves)
DJ Montana
(Space Age 1 -> 4 //Poate are cienva si 5 )
DJ Misja Helsloot
(Forbidden Paradise 10 - Djungi // 11 - Face The Wild)
Art Of Trance
(Voice Of Earth // WildLife on One)
.....daca mai caut bine prin HDD sigur mai gasesc si altii care sa intre in top.
Last edited by IMPERIAL; 03-02-2006 at 15:59.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
imperial...puteam sa pun tot topu 50...eu i`am pus pe cei care dupa parerea mea sunt cei mai cun...si multiple am uitat...mi`am adus aminte dupa ce am dat submit daca poate vreun admin sa il modifice sa`l faca cu multiple
Daca te uiti in lista mea, ai sa vezi ca nu e pe nicaieri scris Aligator sau Bennasi. Asta pt. ca am scris altii "mai buni".Mesaj iniţiat de susp3ctu
PS: Acum degeaba se mai afce multiple, pt. ca deja votai. Eventual sa se faca sa vedem acre cum a votat, optiune pe care iar ai uitat s-o bifezi.
Dj Tiesto..pacat ca nu ai pus si cu multiple choice...fiindca asa votam Tiesto si Armin Van Buuren
dj vasile nu e pe aci?
tocmai pe Paul van Dyk il uitasi
ps: am adaugat 2 variante:
paul van dyk si jerome serra
Ar mai fi ATB
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ups my badMesaj iniţiat de xan
nu`l uitai da nu mi se pare cine stie ce djMesaj iniţiat de Starty
Last edited by susp3ctu; 03-02-2006 at 00:46. Motiv: Automerged Doublepost
Am luat cateva mix'uri de la Xan ale lui paul van Dyk ... foarte reusite.
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Tiesto rulzz!!!!!
faceti poll'ul public ca sunt chiar curios ...
Lady Dana as in best deejay
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
johan gielen ...
defapt ... sunt cam toti au cel putin un mix reusit sau melodie .
Dj Aligator am asc mai mult , crek ca Dj Tiesto o sa fie mai votat datorita hit`urilor recente
Mesaj iniţiat de Alin_utzu
Pai ... nu stiu despre altii, insa mie personal nu prea-mi place nimic din ceea ce e nou Tiesto (exceptie Adagio for strings ), pur si simplu am votat Tiesto pt. tot ce a scos pana acum... (adica pana prin 2003-4)
mda ... reaver are dreptate ... nici eu nu am auzit vreun mix de-al lui alligator prin vreun club or something ...
oricum ... sunt f multi dj mult mai tari k acestia din poll ... cred ca cel kre a facut vb de acel haus ... penal dupa mine
ar mai fi marco v , mauro picotto , svenson , quicksilver si multzi altzii kre inca nu imi vin acum in minte
dupa cum vedeti ma limitez la trance deocamdata ...
dj paul van dike number one of 2005 the end! chiar daca am votat Tiesto!
DJ STARSCREAM ... sau #0 de la SlipKnoT ... foarte bun ... nu ca maimutoii pe care i-ati enumerat acolo ...
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: