Este vorba despre un adaptor cu ajutorul caruia infig un Compact Flash intr/un port IDE si imi este vazut ca un HDD micutz.
Stie cineva pe unde pot gasi asa ceva prin Craiova sau macar in tara?
Este vorba despre un adaptor cu ajutorul caruia infig un Compact Flash intr/un port IDE si imi este vazut ca un HDD micutz.
Stie cineva pe unde pot gasi asa ceva prin Craiova sau macar in tara?
they hatin'
nu iti iei un card reader???
face fix acelasi lucru, numai ca pe usb
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
poate vrea omu sa faca un sistem dead silent si nu poate sa booteze de pe usb
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
vezi cine stieMesaj iniţiat de mindwar
este vorba de un PIII la 450 care nu stie bootare de pe usb si hardul ar mai fi singura sursa de zgomot, ca sursa o pot matrasi
they hatin'
super
cand termini proiectu' sa ne arati si noua niste poze... eventual listening test
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Eu am asa ceva dar bootez de pe discheta. folosesc coyotelinux pentru routarea in mica mea retea. am incercat sa gasesc adaptor acum ceva timp dar m-am lasat pagubas si am ramas la coyotelinux. am vazut ca ar fi destul de ieftin 9.99 dolari dar din pacate nu la noi.Mesaj iniţiat de cat23
later edit: daca ai rabdare iti poti face unul http://www.wau.nl/hemeltje/temporary...cfadapter.html
Last edited by Robin_SA; 05-02-2006 at 21:58.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
Am gasit si in Connex-ul de luna asta parca, dar nu prtea gasesc mufaraia, decat daca recuperez de pe undeva. Eu vreau sa pun Smoothwall-ul pe el si e destul de maricel
they hatin'
un astfel de adaptor se poate comanda si la noi.
Adaptor IDE to Compact Flash
www.ide-to-cf.home.ro
scump nenea scump, exista alternative mai ieftine
pai ia ilumineaza-ne si pe noi ! eu sunt chiar curios care ar fi aceste "alternative ". Nu stiu cat de fiabile sunt is cat timp pierzi cu ele ... cat despre pretul adaptorului eu zic ca este SUPER OK ia arunca un ochi pe www.ide-to-cf.com si chiar de il iei de pe ebay + taxe de transport + telefonane si complicatii ( asta daca ai pe cineva inafara ).....
Nu ma refeream la alte alternative indentice cu a ta. Pretul minim pentru un astfel de adaptor am vazut ca-i pe la 50 ron + flash ajungi destul de mult.
Fac referire la bootarea de pe flash-uri pe usb(chiar si la calculatoarele care nu au suport de asa ceva). Un 2 giga ajunge la 50 ron cu totul.
Sper ca te-am luminat cat de cat.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: