De ce nu mai pot inchide thread-urile deschise de mine?!!
Am un anunt in bazar pe care nu-l pot inchide....
De ce nu mai pot inchide thread-urile deschise de mine?!!
Am un anunt in bazar pe care nu-l pot inchide....
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
si ca vip stiam pot inchide topicuriel create de mine.
Chiar nimeni nu da un raspuns?! Am inteles ca azi a fost o zi importanta pentru Overkill(La Multi Ani!!!) da aclo un raspuns mic va rog...o injuratura ceva..orice.
hmmm
alte pareri de la alti utilizatori?
e o problema izolata (a ta) sau e o problema generala?
Pentru ca eu nu tin minte sa fi schimbat ceva
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
am verificat, la bazar permisiunile VIPilor sunt la fel ca la registed users, adica pot inchide thread-urile facute de ei...
Robin_SA imi dai link catre thread-ul ala pls
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
http://craiovaforum.ro/showthread.php?t=13975
asta presupun ca e
Corect.Mesaj iniţiat de Al3XxX
am testat cu doua browsere si nu pate fi de asa ceva(iExplorer si Opera).
Problema nu este numai la threadul respectiv, se manifesta peste tot.
permisiunile talie individuale la Mica Publicitate:
Can Open / Close Own Threads Yes
La: Unitati Stocare & HDD (forumid: 79) :
Can Open / Close Own Threads Yes
Damnit nush de unde e problema dar permisiuni ai
incearca logout si login iar
incearca sa dai clear la cookies
incearca sa te loghezi de pe alt calculator de la o sala de undeva de ex...
P.S. tu nu ai link-ul catre close thread sau iti da eroare cand dai sa-l inchizi?
eu facui azi un thread la bazar si aveam optiunea sa`l inkid. desi nu`s vip sau nimic. just for info..
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Nu am link catre close thread.Mesaj iniţiat de Eros
nici yo nu imi pot inchide un thread la software
Mersi Eros dar la mine tot nu merge, probabil este o problema de browser dar am incercat in internet explorer si tot asa facea, o sa mai studiez.Mesaj iniţiat de Eros
La mine nu se deschide fereastra aceea micuta cu thread tools, in schimb ma trimite jos unde este ceva asemanator.
Later Edit: În Firefox merge, in Opera si in Internet Explorer problema persistă.
Problema este clar de la mine, imi cer scuze pentru deranjul creat.
P.S. Eros rămân dator cu o bere
Later later edit:
Cam asa arata la mine thread tool in opera si in internet explorer
Last edited by Robin_SA; 05-02-2006 at 22:16.
ma tu cum le ai jos?
sus in thread tools nu le ai?
Edit... lasa sa se incarce bine thread-ul
nici la mine nu se deschide la inceput dar il las sa se incarce si merge dupa
deci nu stiu cum de le am jos, chiar nu stiu si pot sa il las si 10 ore sa se incarce, face la fel.Mesaj iniţiat de Eros
In firefox merge normal.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: