CIne are jocu si de unde il pot lua si yo .... ...si daca a jucat cineva sa spuna cum e si daca merita luat ...
CIne are jocu si de unde il pot lua si yo .... ...si daca a jucat cineva sa spuna cum e si daca merita luat ...
eu l-am luat dar nu mai am kitu ... grafica este din punctul meu de vedere mai slaba decat primul ... sunt ceva imbunatatire in lupte si la sonorMesaj iniţiat de killer_ro01
niste nivele mai "spectaculoase" si ceea ce mi-a placut mie cand treci nivelul iti arata secvente din film si potzi sa vezi in Matrix Code
eu unu' zic ca merita luat
l-am gasit pe torent ...si il iau cu 30-40 kb/sec ...in 2 zile daca il las non stop sper sa-l iausper asa sa fie cum zici u ....eu l-am luat dar nu mai am kitu ... grafica este din punctul meu de vedere mai slaba decat primul ... sunt ceva imbunatatire in lupte si la sonor
niste nivele mai "spectaculoase" si ceea ce mi-a placut mie cand treci nivelul iti arata secvente din film si potzi sa vezi in Matrix Code
eu unu' zic ca merita luat
yo dau nota 9 pe el finalul nu mi sa parut cine stie ce si de luat poti sal iei de pe odc sau pe google dai un search da de cele mai multe ori sunt cu virusi mai bn de pe odc de pe odc lam luat yo
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: