vand oltcit din 92 club 11rta
gri metelizat vopseaua din fabrica
pret 10 mil sau schimburi veniti cu idei in principiu raman banii
ym insomniak87
0744 668 168
o sa pun si poze
vand oltcit din 92 club 11rta
gri metelizat vopseaua din fabrica
pret 10 mil sau schimburi veniti cu idei in principiu raman banii
ym insomniak87
0744 668 168
o sa pun si poze
al3xius@yahoo.com - trimite`mi te rog niste poze(si mai multe detalii, stare de functionare a motorului, nr de km , de cate ori a fost lovita, etc etc...)
alexius tata ce gand te bate??? oare vrei sa intrii in clubu nostru?? daca da imi dai de stire sa iti citeasca tata lor tainele oltciturilor!!! Bafta
eu incerc sa vand mashina dak aveti chef de taine exista cafeneaua asa ca nu mai postati aiurea
si eu am de gand sa cumpar masina daca`mi trimiti pe mail niste poze cu ea...
P.S. FMX sunt cam piperate preturile la oltcituri decat au inceput oamenii sa le faca cu gust a crescut pretu si la alea ruginite ! ....sa vedem poate ma fac oltcitar
Last edited by Al3xius; 05-02-2006 at 13:30.
insomniak, inca mai astept poze cu masina in cauza ...
nu am cum nu imi merge camera
vino si u sa il vezi iti platesc taxiu serios nu am cum sa pun poze
si nici de la cine sa iau
lasami un nr de tel si te sun eu
Last edited by insomniak; 07-02-2006 at 17:02.
lasa bundy ca daca vrei iti zic io despre masina...si iulica...de ce vrei sa o dai mah?gata...ai strans bani sa iti iei bmw-ul ala?sau e doar prea rapida pt tine?
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ai facut-o mah? treci shi tu pe la mine ca vreau sa o vad shi eu ca nu am vazut-o pana acum...
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
vezi ca te caut maine pe messenger !
Mesaj iniţiat de insomniak
ai acte la ea ?? certificat carte etc e ruginita pe undeva?cati km are?? ce cutie are?? merge? ceva probleme de care tre sa stiu??? ia posteaza aici si o adresa unde pot sa vad masina ca trec cu un amic sa o vada poate mai lasi ceva la pret si facem afacere ..... cauta-ma... Gonzales228(ym)
Tinta vine la tine.....
Bowtech refuse to folow...
masina vanduta,cumparata de mine.....
daca are acte in regula shi tinichelele,am un calc marfa.daca te intereseaza.
0720 056 235. mc_luccian@yahoo.com
tu nu vazusi mah ca zise ala ca a cumparat-o el ? dami mie calcu daca tot n-ai ce face cu elMesaj iniţiat de mc_luccian
n-am
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: