Ce stiti despre ele,opinii,oferte de preturi,care e cea mai cea...
Ce stiti despre ele,opinii,oferte de preturi,care e cea mai cea...
Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
a-l vomita.
http://www.nucarpatica.org/
vai de s-ar duce in groapa cu firmele lor de paza si protectie....la ce salarii au te ceva pe ele....maine ma duc si le dau demisia in alb, mi-au ajuns doua luni..oricum singura care o sa mai ramana e civitas ca restu si-au pierdut licenta
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Pai da ce salarii aveti?Acu pres si de munca prestata...ca aia care merg la interventii ma gand ca nu prea au ce sa faca decat cand se int ceva...asa mai sunt aia care stau pe la diferite obiective...da in fond si la urma urmei... esti platit sa stai si sa arati BAD ASS
G3t r|cH 0r dI3 tRy|n` !!!
Ar fi cam aşa : POLYSTART , www.polystart.ro cam scumpi la preţuri mi s-au părut m-am intersecat cu ei în timp ce firma la care lucrez făcea reţeaua de calculatoare la Direcţia Muncii şi ei instalau sistemele de securitate ... Băieţii lucrau curat însă soluţia implementată acolo nu mai fusese folosită aşa că au înroşit mobilele cu bucureştiul până au reuşit să programeze instalaţia centrală de supraveghere . Soluţii similare pentru firme mici şi mijlocii am găsit mult mai ieftin la www.eta2u.ro în timişoara !
În rest doar le enumăr că nu am auzit prea multe , nu a fost cazul :
CIVITAS PSG , Craiova, B-dul Gh. Chitu nr. 10,Tel : 0251-524.394
FEDERAL GUARD , Craiova str Al. Macedonski , Nr. 29 , Tel : 0251/506065
Semper Fidelis , http://www.semperfidelis.3x.ro/
Corpul Gardienilor Publici , Bd.Ion Antonescu , Nr. 104 Tel 532418 , 533207
S.D.P.I. CRAIOVA , Bd. Stirbei Voda , Nr. 9 , Tel 0722/350570, 0251/533816
De Civitas am auzit că au majoritatea obiectivelor din craiova , Spitalul 1 , Fabrica de Confecţii , multe firme mari , în afară de ce am enumerat mai sus există poate doar reprezentanţe ale unor firme din Bucureşti , de altceva nu am mai auzit ...
acu vb i yo din auzite la fel de civitas am auzit ca is cei mai tari dar si federal Guardu este destul de mare cunosc pe cineva care e la federal dar are un salariu mic 3 bulioane
da civitas sunt pt ca platesc si orele suplimentare....asa salariu e 2.500 si 6 bonuri de masa sau 10 depinde de contractu pe care il au cu firma respectiiva, iar cei de la interventii au cam 5-6 milioane...oricum acum au inceput sa dea din colt in colt ca nu au oameni...si in curand o sa ramana fara rau de tot la ce salarii de kkt suntMesaj iniţiat de Bogdan19rulzz
asta vara ma tot batea gandu sa ma duc ca se faceau angajari la ei dar am renuntat am zis ca ma schilodesc draq aia pe acolo cam mititele salariile
Tari astia de la interventii ca vin si bat tot ce misca nu mai stau sa mai intrebe care este faza...A fost tare in Pub Insomnia cand l-au dat pe unu' mai galagios cu capu' de usa si s-a potoil instantaneu.
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
lol sa nu va apucati cu astia de la interventii ca de-abia asteapta sa coaca cate unu...
Eu am lucrat cu Dragon Star, am fost mulţumit de preţuri şi de serviciile prestate de ei, dar nu am avut niciodată vreun eveniment neplăcut, aşa că nu pot spune cum reacţionează (cât de repede). Firma mamă e din Bucureşti, filiala din Craiova se află imediat după fastfood-ul de la Schmit, din staţia de autobuz, pe dreapta într-o casă.
Dacă te interesează să angajezi o asemenea firmă, treci pe la mai multe şi compară raportul preţ/servicii şi nu in ultimul rând distanţa dintre sediul călăilor şi clădirea de păzit, cu cât mai scurt cu atât ajung mai repede.
Careva un sfat pe unde as putea sa ma angajez si eu ca bodyguard ?
Nu prea am umblat sa ma uit pe la toti cat ofera cat de munca etc. si asa ca m as gandi mai bine sa intreb pe forum.
astept sfaturi si opinii ! ms
Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departeâĤ
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
Pe cuvantul tau ca asta inseamna? Nu stiam! Un bodyguard nu cred ca isi cauta de munca pe un forum! Si in Craiova cine are asa ceva si de la ce firma? Si care sunt acei bodyguarzi? Acum sa nu ma iei cu agentii de la intrarea intrun club, discoteca sau bar! Din cunonstintele mele, cunosc 3 fosti bodyguarzi, 2 nu mai profeseaza si unul care nu mai are post, pt.ca persoana aceea a plecat din Craiova, iar pe la noi nu se cauta asa ceva!
P,S. Multumesc ca mi-ai zis si mie ce inseamna un bodyguard = garda de corp!
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
o dati on off-topic.
cititi aici un articol mai vechi despre firmele de paza din craiova.
Civitas-ul a ramas si cred ca o sa ramana cea mai tare, are cu peste doua mii de obiective
Ym danny791204
:
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: