Strict pt Op
Sunt o gramada de threaduri pe care posteaza cine si ce vrea...care se incadreaza si la concurenta neloiala si la inca vreo 2-3 categorii...cel putin la vanzari/auto. Mai urmariti si voi ce face lumea pe acolo
Strict pt Op
Sunt o gramada de threaduri pe care posteaza cine si ce vrea...care se incadreaza si la concurenta neloiala si la inca vreo 2-3 categorii...cel putin la vanzari/auto. Mai urmariti si voi ce face lumea pe acolo
foloseste report bad post
este absolut imposibil sa urmarim fiecare thread in conditiile in care se scriu peste 30 de mesaje noi in fiecare minut...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Mesaj iniţiat de mbighi
Si ce-ai facut tu la faza cu postatu unor poze cu lucrari facute de altii stii cum se numeste ? FURT!
si anume ce s-a furat? ca nu prea ma prind...Mesaj iniţiat de Al3xius
tu ai citit regulile forumului?
daca nu iti recomand sa le citesti
in special aceea legata de abuzul functiei report bad post...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Nu e abuz...este doar folosirea de fiecare data cand cineva a incalcat o regula. Daca nu va spunem neregulile ziceti ca nu ati stiut de ele, daca le spunem toate facem abuz.Mesaj iniţiat de Eros
Daca va deranjaza sa fie respectate regulile atunci puteti inchide threadu ca nu are rost sa mai vb
Si apropo, care post dintre alea ti s-a parut tie ca ar fi fost pus bine si nu incalca nici o regula?
ba e abuz!
puteai sa-mi trimiti un singur report pt un thread si sa explici acolo ce si cum nu sa imi spamezi mie inbox-ul cu 100 de mesaje pt acelasi thread!
Atunci imi cer scuze, deoarece am crezut ca este normal sa semnalez fiecare abatere. De acum o sa stiu. Ideea nu era de spam ci era de cat de des se incalca regulile de unu si de altuMesaj iniţiat de Eros
Prietene in loc sa stai sa urmaresti de cate ori gresesc alti mai bine ai incerca altceva , orice altceva, ca poate multi gresesc fara intentie nu fac cum zici tu concurenta neloiala si chestia asta e tipic romaneasca (stii tu faza cu capra vecinului) eu pe forum am 10 anunturi si stau pe forum cca 2 ore pe zi si nu ma deranjeaza atat de mult si din cate stiu nu te-am vazut sa ai alt anunt in afara de cel cu bordurile asa ca pls ......stii tu ...........
Atunci da find more posts by mbighi si alta data sa nu mai vb aiurea. Si nu mai bate campii ca nu stii despre ce este vorba in discutiile aleaMesaj iniţiat de sefu_l
Last edited by mbighi; 06-02-2006 at 20:09. Motiv: Automerged Doublepost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: