Imi fac ab la ORANGE in 2-3 zile si nu stiu ce tel sa iau.Eu am tel dar daca nu gasesc pe nimeni care sa vrea ca la 250 mii un tel eu zic ca merita.Asa ca saritzi cu parerile si zicetzi ce parerea avetzi,care isi merita banii.Imi fac ab pe 2 ani
Imi fac ab la ORANGE in 2-3 zile si nu stiu ce tel sa iau.Eu am tel dar daca nu gasesc pe nimeni care sa vrea ca la 250 mii un tel eu zic ca merita.Asa ca saritzi cu parerile si zicetzi ce parerea avetzi,care isi merita banii.Imi fac ab pe 2 ani
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
Am un siemens A70 pe'acasa. E al mamei mele. Este nou .. ma rog eu il am din afara .. si l-am decodat .. oricum eu zic ca e un telefon marfa, si tine bateria bine (e de 680 mAh), am mare incredere in siemensurile este simple (adica fara camera, fara ecran color, etc).
A70-ul are si un design dragut simpatic, mi-a placut din prima. Si este relativ nou, a aparut in 1Q 1005.
Cat despre myx 1-2, eu NU SUPORT SAGEM-urile. Acest telefon, fata de siemens are ecran color. Deasemenea este FOARTE rezistent. Am un coleg in clasa, care are un asemenea telefon, si ne jucam fotbal cu el prin clasa, arunca cu el in tavan, nu am vazut un telefon mai chinuit ca acela, si sa fiu al naiba daca are ceva. (si vorbesc cat se poate de serios)
Acum depinde si diferenta de pret dintre cele 2.
sunt de parere ca ar trebui sa alegi siemensu.
din simplul motiv ca e siemens
pt ca sunt foarte rezistente, au baterie foarte buna si sunt TELEFOANE, nu tot felu de camere, combinate cu mp3 player sau alte prostii.
in sagem nu prea am incredere, am cativa prieteni cu sagem, da au avut probleme dupa vreo 2 luni cu el
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
Au acelasi pretz de aia v-am si intrebat care imi zicetzi sa-l iau.Care merita mai mult ca unu are ecran color unu e SIEMENS,etcMesaj iniţiat de Puffy_Puff_Smokey
0748193666
eu as lua siemens
Cred ca asa ma sa fac sa mai vad pareri si argumente ca mai am aproape 2 zile .Oricum mc pentru timpul acordatMesaj iniţiat de Puffy_Puff_Smokey
0748193666
SIEMENS ...
Sa va luati cu zit de mana ca ala are boala pe SIEMENS.
Dupa cum am mai zis in nenumarate randuri .... mi-au trecut prin mana aproape toate SAGEM-urile din seria MyX (MyX 1, MyX 1-2, MyX 2, MyX 5m, MyX 5-2, MyX 6-2, MyX 7, MyV-55) si iti garantez ca nu o sa atinga niciodata SIEMENS performanta SAGEM-ului in ceea ce priveste bateria si semnalul.
Concluzia: SAGEM all the way!
"They . . . asked me:
"'How do you make your pictures?' I was puzzled . . .
"I said, 'I don't know, it's not important.' - Henri Cartier-Bresson
Interesant,mc oricum,astept mai multe pareri sa vad ce zic si ceilaltziMesaj iniţiat de SirGianny
0748193666
Am ajuns la concluzia ca este mai bun 1-2 asa ca am luat SAGEMUL.Multzumes pentru timpul acordat dar si pentru pareri
0748193666
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: