ar trebui 2 categorii una pt cerere si 1 pt oferta
e mai simplu sa stii ma aci posteaza care vor sa inchirieze,adica au nevoie de un spatiu, si in alta parte cei care au un spatiu de dat pt a fi inchiriat.
ar trebui 2 categorii una pt cerere si 1 pt oferta
e mai simplu sa stii ma aci posteaza care vor sa inchirieze,adica au nevoie de un spatiu, si in alta parte cei care au un spatiu de dat pt a fi inchiriat.
bad/good idea ?Mesaj iniţiat de Alin_utzu
![]()
anybody ?!
bad idea!
deja e stufos forumul...
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Mesaj iniţiat de Eros
![]()
scadea mult timpu de cautare,nu mai trebuia sa citesti fiecare post ca sa vezi care are spatiu pe care vrea sa-l inchirieze si care cauta spatiu pt inchiriat. Mai ales cand se vor strange multe anunturi
![]()
cand o sa se inmulteasca anunturile o sa ne mai gandim
deocamdata nu se justifica
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
pai si at nu o sa fie mult de munca sa separati thread`urile?Mesaj iniţiat de Eros
think about it
dar cum se stie You have the power![]()
n-o sa fie de munca deloc... o sa inchidem la posting actualul topic si o sa-l despartim
thread-urile nu se vor muta, vor "murii cu vremea"
In I rand cred ca e utila...si in al II-lea crd k un forum ar trebui sa fie utilMesaj iniţiat de ALin_uTzU
Nu stii ce e phpVibe? Incearca-l pe VideoInedit.com!!!
ar trebui 2 categorii
Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ
convingeti-ma de ce?
pai de asta zic, e inutil...
Cea mai activa subsectiune e cea a apartamentelor cu 2 camere, unde sunt putin peste 120 de anunturi.
Pai numai la vanzari telefoane nokia se fac 120 de anunturi intr-o zi (exagerez poate).
Si in plus, la ziar e la fel, nu exista diferentiere intre cerere si oferta.
Voi va dati seama ca ati reinviat un thread vechi de 2 ani, nu-i asa?![]()
On ira où tu voudras, quand tu voudras
Et on s'aimera encore lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille ê ce matin
Aux couleurs de l'été indien
Eu zic ca e buna ideea. M-am confruntat cu problema aceasta. Am sunat la mai multe anunturi de pe forum care imi spuneau... "aaa, eu nu dau cu chirie, eu vreau sa inchiriez..." si faze din astea. Sunt destul de vagi anunturile si de aceea se creeaza confuzie.
P.S. Trebuia sa faci poll.
unde vedeţi thread-uri "neclare" din acest punct de vedere folosiţi "Report Bad Post" şi vom lua măsuri în acest sens.
la deschiderea unui thread la secţiunea Mica Publicitate orice utilizator este obligat să ofere date cât mai detaliate despre produsul aflat spre comercializare!
în acest caz are obligaţia să specifice dacă "oferă spre închiriere" sau "doreşte să închirieze".
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: