... la usergroups?
vad din ce in ce mai multa activitate pe-acolo...
in schimb la cafenea a scazut...
sper ca stiti faptul ca numarul de posturi de la usergroups nu se numara, nu?
... la usergroups?
vad din ce in ce mai multa activitate pe-acolo...
in schimb la cafenea a scazut...
sper ca stiti faptul ca numarul de posturi de la usergroups nu se numara, nu?
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
ar fi fost culmea sa se numere si posturile de la usergroups
pai la Mintrubbers faceau astia sute de posturi pe zi
la inceput m-am mirat ca e mai multa activitate acolo decat la spammers dar dupa m-am lamurit: ca sa fi spammer tre' sa fi mintrubber intai
deci mintrubberii sunt cu un nivel mai sus decat spammerii
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
lol eu sunt cu un nivel peste mine
poti spune ca esti si cu un nivel sub tineMesaj iniţiat de WhiteZomby
nu cred ca s-a mutat dar stii cum sunt romanii cand apare ceva nou sa vada ei repede cu ce se mananca.Dar in 2 sapt max se plictisesc si se intorc aici
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
stai k sa afle toti ca nu se pun posturile..! sa vezi cum revin ei la cafenea...
postai si eu sa vad daca imi apar user groups sub avatar
?
toate ca toate da organizati mai sunt trolii aia
in 2-3 saptamani pun pariu ca pun stapanire pe forum
buhuhu bewareMesaj iniţiat de xan
si TRANCERII dau energie!!!! Deci e perfect echilibrat forumul,nimeni n-o sa puna stapanire pe nik
man ei par organizati, ca asta fac:Mesaj iniţiat de xan
stau toata ziua si pun lumea la cale, si dupa aia.... adorm.
asa ca.
the green ones rule!
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
oricum cand toti avetzi o problema veniti la noi (helperii)
da, vin la noi, da` mereu fac o tarla de spam inainte, pareri, opinii, exemple, analogii, aduceri aminte, misto`uri, flame`uri, etc..Mesaj iniţiat de SAM
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
are you insulting the trolls The trolls are the best so respect them!!! You're the first on our trolling listMesaj iniţiat de Pacha_Man
Mesaj iniţiat de WhiteZomby
nu uameni, TROLLIMesaj iniţiat de SAM
TROLLI sunt cei mai tariMesaj iniţiat de WhiteZomby
Noi sa fim sanatosi ca belele ca sunt in fiecare zii
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: