Da. Cred ca este blocul S4 sau S3 in Craiovita Noua in spatele Scolii Gen. nr.32.
Taranul e pe camp/ taranul e la bloc
Ura lelita mea/ taranul e la bloc.
Asta da ca nu e taran e precis tigan.
hahahaha are si caine la poarta![]()
e nasoala masina![]()
Eu nu inteleg arhitectura aici: au construit bloc peste pagoda tiganului, sau si-a construit tiganul pagoda in mijlocul blocului?![]()
![]()
![]()
omgMesaj iniţiat de Bubu_021
![]()
![]()
OMFGMesaj iniţiat de Bubu_021
![]()
![]()
Corect...e blocul S3 and guess whatMesaj iniţiat de Che Guevara
cuvantul rrom iti spune ceva?
![]()
yo cred cae in blocu ala nou de s-a facut in craiovata aprrope de ANL terminat acuma
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
domne romanu nu duce lipsa de idei, cu toate ca am indoiesc ca e roman propietarul
un singur lucru am de spus: daca n-are jacuzzi degeaba are vila la bloc domne, fara jacuzzi nu esti om![]()
![]()
![]()
Gresit! Daca ai sti unde e scoala 32(e la Orizont) ...Blocul respectiv este in spatele terenului de fotbal al scoliiMesaj iniţiat de darking
![]()
)) noroc ca nu ma are pe mine vecinu de deasupra
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Mesaj iniţiat de Che Guevara
stiu zona, am locuit 14 ani in craiovita
oricum tre apreciata originalitatea![]()
da... creca ar mai fi trebuit sa vina un Decebal si sa mai treaba inca 2000 de ani pana sa ii bese mintea unui roman la asa ceva. au ras toti colegii de servici de olteanu "ala din vila de la bloc"Mesaj iniţiat de xan
ps. creca s-au prins ca e oltean dupa nr de la dacieparerea mea de detectiv
Last edited by Moderator; 07-02-2006 at 20:53. Motiv: Automerged Doublepost
Mai e ceva asemanator in rovine linga icil.. unu care si-a facut gradina in fata.. si se vede ca are si parterul si etajul I al lui dupa tocarie si alte cele...+ intrare direct de afara.. da asta chiar e prea de tot ..
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Lasa Dane k uneori s-a mai intamplat sa ii sparga aia mari geamu'Mesaj iniţiat de D@ny
![]()
e de ras..sau de plans-depinde cum privesti problema...
vinovati sunt si cei care i-au dat autorizatia..dar mai bine spus o avea?..dar ce nu se face cu banii..idei sa ai
![]()
![]()
![]()
fetele bune ajung in rai
fete rele ajung unde vor ele
sincer, cu exceptia gardului care e jalnic, mi se pare ingenioasa si interesanta chestia.......
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
prost gust... daca ar fi avut gardul alta culoare, garajul construit altfel, balustrada aia altfel facuta, eventual inchis balconul (cu termopane) ar fi fost altceva...
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: