- volkswagen passat fabricatie 1998 1,6 benzina si GPL inmatriculata 01.2012 fuctioneaza perfect nu bate nu troncane schimbat recent in germania suspensie,distributie,ulei,filtre carte service germania sistem navigatie de fabrica CD xenon airbag frontal si lateral incalzire scaune geamuri electrice trapa inchidere geamuri si trapa din telecomanda de la alarma interior nou nefumator consum instant mediu pilot automat jante aliaj pe16 cauciucuri vara de audi si jante tabla originalepassat pe15 cauciucuri iarna geamuri spate folie albastra sunt propietar in acte ofer fiscal pe loc ITP 11.2015 RCA 01.2015 consum pe GPL este foarte mic 10 oras 8 in afara accept variante cu mercedes S klasse diesel model dupa 1999 ofer diferenta maxim 1000e la cele de anglia nu ofer diferenta sau bmw E39 seria 5
Dotari suplimentare masina:
Oglinzi electrice, Airbag, Sistem navigatie, Trapa, ESP, Inchidere centralizata, ABS, Carlig remorca, Proiectoare ceata, Alarma, Computer bord, Faruri xenon, Geamuri electrice
frate poate m-ai imi dai u diferenta..eu o dau la schimb ca vreau o masina mai spatioasa..masina merge si arata impecabil nam mers nici 10.000 km cu e in tzara.o seara placuta si tie
eu am specificat in anunt de ce sunt interesat si eu am bagat 2000e in ea acum cateva zile am venit din germania unde lucrez pe tir viner voi pleca iarasi sa ai bafta si daca golful este clasa mai scumpa decat passatul e bine si asa