- EUR
- 4,9774

-
Fugă de la locul accidentului.
Salutare.
Acum câteva zeci de minute, pe centura Craiovei, un GOLF 3 roșu cu numere de BH m-a lovit în spate. Când m-am dat jos, tipul a fugit de la locul accidentului, am apucat să mă iau după el pe centură, dar l-am pierdut când a făcut stânga.
Dacă îl cunoaște cineva pe acest tip, ce conduce un VW GOLF III de culoare roșie cu niște dungi negre dacă nu mă înșel, de BH și stă prin zona Ghercești-Pielești-Mlecănești, să mă ajute cu niște detalii.
Mulțumesc anticipat!
-
Specimenele de genu' au devenit din ce in ce mai dese. Acum o saptamana niste ciori cu nr de anglia m-au pupat in bara din spate.. evident au intors masina si au zburat.. cand sa ma dau jos pe brestii. Si doar ce imi facusem bara (evident pe banii mei) dupa ce prin toamna mi-a dat'o unu cu numere de irlanda.. tot in bara din spate..
Din experienta iti zic ca nu se merita sa iti pierzi timpul si mai ales nervi ca oricum nu te alegi cu nimic. Bani si nervi cheltuiti aiurea. Acuma daca tu ai Buna dispozitie de razbunare si energie necesara poti sa il tarasti pe respectivul prin judecata si sa iti recuperezi in mare parte paguba. Metode mai exista. Unele dintre ele mai neortodoxe.
Au avut noroc ciorile alea ca doar ce coborase maikmea din masina (ca la ce probleme cu coloana are) si la ce izbitura am luat din spate probabil ca ii dauna. Atunci in mod clar fugeam dupa ei indiferent daca saream cu masina si buseam pe altii urmarindu'i.
-
Banned
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- -9
- Puncte CF
- 0.0
ai noroc il cunosc personal pe tip 0767238118