puteti face o noua categorie, "de'ai casei" sau "Gazde" bla cum vreti voi, in care sa poata intra doar cei care au minim un 1 pe forum, sau eu stiu un interval
![]()
puteti face o noua categorie, "de'ai casei" sau "Gazde" bla cum vreti voi, in care sa poata intra doar cei care au minim un 1 pe forum, sau eu stiu un interval
![]()
de cand si-a revenit forumul n-are 1 an
oricum... buna ideea![]()
atunci 6 luni macarMesaj iniţiat de contagious_scrub
senx
nici 6 luni nu are![]()
oricum, la ce-ar fi folositoare aceasta noua categorie?
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
multe forum-uri dau acces la useri abia dupa o anumita perioada sau dupa un anumit nr. de posturi
aici singurul acces este la vip dupa 50gb share
![]()
decat sa va dea un nou loc sa spamati mai bine v-ar da custom user title la 500 de posturi sau ceva de genul asta
poate un promotion intr-un grup active members ... chiar si dupa perioada de timp nu numai dupa nr de posturi ... sau ambele ... sau sa va dea o culoare in plus cu care sa scrieti la member title ... sau chiar numele sa fie de 1 culoare diferita la user groupu ala ...
zic eu ca v-ar multumi mai mult asta decat o categorie noua![]()
tot nu pricep la ce este folositoare?
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: