Se redeschide PIATA CHIRIAC ?

Junior AUTO-GERMANIA's Avatar AUTO-GERMANIA va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    11-03-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    305
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    0.0

Se redeschide PIATA CHIRIAC ?

A auzit cineva de redeschiderea Pietei Chiriac ?
    Eu am auzit ceva si mi s-a parut ceva normal ! Piata Chiriac este o piata cu istoric si renumita in judet nu numai in municipiu .
    Primarita cred ca ar atrage multe simpatii daca ar redeschide aceasta piata ,care este cunoscuta si functioneaza de multa vreme .
    Mi s-a parut ceva stupid cand au inchis-o . Piata din toate timpurile Craiovei sa fie inchisa ca asa vrea o persoana ..... revenind la originile orasului , multe chestii trebuie sa ramana neschimbate prin istoricul orasului .
    Nu neaparat ca as fi eu prea ""nationalist"" , dar eu tin la obiectivele din ansamblu ale orasului .
    Eu am stat ceva timp in 1 Mai si obisnuiam sa vin in Chiriac la cumparaturi de legumel si in special in wkd la celebrele articole de pescuit rusesti care numai aici erau de calitate .Aici se strangeau si impatimitii pasarilor de rasa , aici avand ocazia sa gasesti seva nou sau sa faci unschimb de porumbei de rasa .Timpuri frumoase care eu unul sper sa se intoarca !!!

Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de AUTO-GERMANIA Vezi mesajele
    A auzit cineva de redeschiderea Pietei Chiriac ?
    Eu am auzit ceva si mi s-a parut ceva normal ! Piata Chiriac este o piata cu istoric si renumita in judet nu numai in municipiu .
    Primarita cred ca ar atrage multe simpatii daca ar redeschide aceasta piata ,care este cunoscuta si functioneaza de multa vreme .
    Mi s-a parut ceva stupid cand au inchis-o . Piata din toate timpurile Craiovei sa fie inchisa ca asa vrea o persoana ..... revenind la originile orasului , multe chestii trebuie sa ramana neschimbate prin istoricul orasului .
    Nu neaparat ca as fi eu prea ""nationalist"" , dar eu tin la obiectivele din ansamblu ale orasului .
    Eu am stat ceva timp in 1 Mai si obisnuiam sa vin in Chiriac la cumparaturi de legumel si in special in wkd la celebrele articole de pescuit rusesti care numai aici erau de calitate .Aici se strangeau si impatimitii pasarilor de rasa , aici avand ocazia sa gasesti seva nou sau sa faci unschimb de porumbei de rasa .Timpuri frumoase care eu unul sper sa se intoarca !!!
    De ce a fost închisă?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member tizma's Avatar tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    12-11-2005
    Locaţie
    cum dai coltu', pe dreapta
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    879
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    2793
    Puncte CF
    5.5
    si eu veneam pt legume, erau destul de ieftine, mai ales la en gros
    piata nu s-a inchis, s-a mutat unde s-a mutat si targul, pe caracal
    acolo prea se aglomera, nu prea aveai unde sa parchezi, iar daca intrai cu masina in piata riscai sa ramai blocat cateva minute bune...
    nu am auzit nimic, ca s-ar "redeschide", probabil fac altceva ca e aiurea sa ramana spatiu nefolosit.
    Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
    In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.

De-al casei Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om
    Data de inscriere
    17-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    127
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    488
    Puncte CF
    36.0
    poate sa faca un nou centru ''functional'' sa aiba soarta fostului targ Romanescu

Data de inscriere
    11-03-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    305
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    0.0
    in targul cel nou nu prea mai vin cu legume ...cred ca nu vand si nu le convine sa mai vina -- - am plecat in cele din urma la supermarket sa cumpar legumele ''turcesti '' pentru ca nu am gasit de unde sa iau cele autohtone .
    - e naspa ca aici erau multi invatati sa isi faca aprovizionarea de legume si acum nu prea ai unde ...si la preturi bune si produse romanesti '

Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Păi.. da-ia au și închiso.. să dai buzna în supermarketuri..

Data de inscriere
    11-03-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    305
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    0.0
    pai da , omul de la tara nu are dreptul sa cultive si el ceva si sa faca un ban cinstit ....iar noi sa mancam ceva sanatos produs pe meleagurile noastre ....tre sa mancam ce cultiva turcii aia pe piatra lor ...
    -----tptusi poate se gandeste si primarita noastra la ce discutam aici si revine cu o decizie corecta la adresa noastra a cetatenilor ---toti vrem sa mancam natural

De-al casei Vento's Avatar Vento are ceva special... Vento are ceva special...
    Data de inscriere
    07-01-2009
    Varsta
    59
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    138
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    143
    Puncte CF
    33.5
    nu trebuia inchisa piata CHIRIAC, doar angrosistii mutati!

pro800
    Guest
    VOT !

Afacerist █ VeNoM™ █'s Avatar █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-12-2005
    Locaţie
    1Mai
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    833
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2761
    Puncte CF
    7.5
    Usergroups:
    Am si eu un request ! Cand o sa fie deschisa piata....pe fantana-monument din zona,pe care este inscriptionat "Zona morti" sa corecteze cineva sa mai adauge un "i"...este enervant cand trec prin zona de atatia ani si nu a fost cineva capabil sa scrie corect "Zona mortii"...sau cineva mai capabil sa stearga un Graffiti ce are peste 15 ani !

Data de inscriere
    11-03-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    305
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    0.0
    Asta e cand decid altii ...cu interese ..in locul cetatenilor - contribuabililor , noi suntem doar cu votul , in rest nu suntem intrebati nimic de ce se vrea in orasul asta sau ce e bine de facut sau de schimbat

Data de inscriere
    11-03-2012
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    305
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    66
    Puncte CF