Probleme cu scrierea DVD-urilor

Senior Member ovidiu.ionut's Avatar ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    815
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    766
    Puncte CF
    3.5

Question Probleme cu scrierea DVD-urilor

Salut

Aveti idee de ce imi apare o eroare cand vreau sa scriu un DVD, imi spune ceva de genul ca sa scot CD-ul si sa bag un DVD (cu toate ca este dvd bagat)

La CD-uri nu am nicio problema

Astept rasp voastre, multumesc

De-al casei Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om
    Data de inscriere
    17-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    127
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    488
    Puncte CF
    36.0
    probema poate fi de la registri, incearca asta: http://pcsupport.about.com/od/driver...werfilters.htm
    presupun ca te descurci cu engleza...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member ovidiu.ionut's Avatar ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor ovidiu.ionut este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    815
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    766
    Puncte CF
    3.5
    Citat Mesaj iniţiat de feelbead Vezi mesajele
    probema poate fi de la registri, incearca asta: http://pcsupport.about.com/od/driver...werfilters.htm
    presupun ca te descurci cu engleza...
    ms
    sper sa mearga, ma descurc cu eng
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: