amd 900
gforce 2 64 mb
256 ddr?
orice tip de joc.
pls ziceti-mi!
rog un admin sa-mi mute thredul la jocuri ga gresii cand il facui!
amd 900
gforce 2 64 mb
256 ddr?
orice tip de joc.
pls ziceti-mi!
rog un admin sa-mi mute thredul la jocuri ga gresii cand il facui!
Last edited by zero07; 08-02-2006 at 23:08.
max payne 1 si 2
nfsu
tony hawks pro skater 4
tomb rider and the angel of darkness
gta-urile
serious sam the first and the second encounter
mashed
mafia
sanitarium
jocurile sunt mai vechi dar numai bune pt calculatorul tau![]()
Asta nu ar trebui sa fie la Jocuri!?!??! Ce cauta la Muzica!?![]()
gresii![]()
Rog un moderator sa mute acest thread la Games!
rugai si eu
try hercules,tarzan,mario...solitaire...ce dracu ma trebuia thread pt asha ceva?!
![]()
moved on demand
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Ce ne`am face noi fara Eros!?Multumim mult Eros...apropo vezi ca ti`am dat un pm acum 1-2 zile...l`ai vazut..!?
![]()
haida lumee mai ziceti-mi si mie jocuri.
mafia
counter strike
nfs hot pursuit 2
fifa 2002 , poate si 2003
starcrfat
GTA 2 .. vice city
Furtuna In desert
Agentul 007
Eu am calc cam la fel. Si pot sa joc destul de bine si MW, San Andreas, Warcraft 3, Hitman 3 Contracts. Oricum cauta si tu jocuri mai vechi pe torrente. De ex eu luai acum Freedom Force si Robin Hood: The legend of Sherwood.
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
Quake 4
Blood Rayne 2
Need For Speed : Most Wanted
Doom 3
World Of WarCraft
Jiiizas ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tetrix
pacman
...
Sunt o gramada de jocuri...ca idee uita-te la ce se da gratis la revistele level... cam configuratia aia o cer..![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
age of empires 1-2 heroes 1-3 need for speed 1-5orsche
@dj_b0by ziseshi gresit. Merge si heroes 4 si merg si nfs-urile 6, u, u2 si mw. Ti-o garanez.
de mers merg .. dar intrebarea e ... cum merg ?![]()
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
cu detalii putin sub medium. Decat MW am jucat cu detaliile pe low. U2 mergea si cu detaliile pe high. Oricum principala problema la cal asta sunt ramm-ii, dar asta se poate rezolva cat de cat prin setarea din win a unei memorii virtule mai mare, si o sa mearga bine. N-o sa ai nici o problema. Oricum daca mergea prost U2, cum crezi k mai puteam sa-l termin de 4 ori?![]()
Heroes III merge de minune pe sistemu` ala
oricum cel care a facut threadu s`a suparat si nu mai intra pe forum cam de o luna asa ca nu mai postati aicipoate vrea un moderator sa il inchida ca threadu asta e doar free spam
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: