Frapant nu este faptul ca un pusti de 16 ani si-a omorat tatal, ca in ultimii ani stirile pro tv de la ora 5 au adus la saturatie acest tip de subiecte, frapant mi se pare motivul, ca nu il lasa la calculator. Alte pareri ?
Frapant nu este faptul ca un pusti de 16 ani si-a omorat tatal, ca in ultimii ani stirile pro tv de la ora 5 au adus la saturatie acest tip de subiecte, frapant mi se pare motivul, ca nu il lasa la calculator. Alte pareri ?
nu cred ca era decat asta. cred ca acel copil era tinut foarte din scur, probabil avea parintzi violentzi si cred ca era si putin retard.
nu ma mai frapeaza nimicMesaj iniţiat de Bubu_021
sunt rece ca gheatza
pm, tragic, ce sa zic..
maybe he is![]()
shi`a omorat tatal ca nu`l lasa pe calc.? :-o
ba unde draq o sa ajunga lumea asta?![]()
zero07 daca ar fi fost retard nu`l omora iti garantez eu![]()
duaaaamneee.... si eu care ma consideram ultimul om cand reuseam sa zgarii saraca dacie..![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Nu cred ca a fost ala singurul motiv ... o mai fi avut si altele (mai mult ca sigur). Oricum, cutremurator (sau cel putin asa reiese din ceea ce ne prezinta televiziunile (pe care nu putem sa le credem nici macar 90%).
Poate maine or sa va zica si voua parintii sa stingeti calculatorul ... sa NU faceti ca ala!!!
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
pai ala nici nu a fost sanatos...era addicted de calc...oricum...toate astea ii se trag din "buna" crestere pe care i-au dat-o parintii...de atmosfera din familie si de cercul lui de prieteni...kre or fii fost din aia "sjmechieri"
Oricum...fapta lui e nejustificata...un om sanatos nu ar actiona asha...
Pe zii ce trece...Romania se duce tot mai mult in jos/decade.Tot felul de crime la kre iti vine sa te inchini si sa iti doresti sa pleci cat mai departe...
Saracia din Romania...Face lumea sa innebuneasca si sa faca tot felul de fapte incredibile...la care nici prin cap nu ti-ar trece dak ai avea o situatie materiala cat-de-cat buna...
SO...that's my oppinion![]()
PS:see'ya all tomorrow at the meeting![]()
am vazut shi eu aceasta stire... :O :O:O
cik in acea familie era probleme vechi, acest baiat fiind maltratat de tatal sau cand era ceva mai mic...
mama cik plecase din familie, deoarece era batuta de sot...
oricum, baiatu cred ca a ajuns la un punct, la care a cedat... cu toate acestea :O:O, nu ii motiveaza nimik gestul :O
nu era nici el intreg la minte.. da dak parintzii ar fi fost mai intzelegatori cu el poate k n`ar fi facut asha.. da nimic nu`i justifica gestu... deh asta e romania..
"I`d rather be hated for who I am, than loved for who I am not" - Kurt Cobain
Life`s a sexually transmited disease...
A metal heart is hard to tear apart
that's so sic....![]()
..ala saracu chiar a avut o copilarie nefericita
mai mult ca sigur ca aia a fost picatura care a umplut paharul , pt ca nu se apuca el din senin sa il petardeze si oricum televiziunile nu fac decat sa infloreasca si sa minta cu nerusinare...ratingu inainte de toate
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
n`a avut jucarii cand a fost micMesaj iniţiat de Fallen_Angel
![]()
In 2010 o sa ajungem sa ne omoram fara motiv si trebuie sa fi![]()
Genialitatea poate avea limitarile sale, dar prostia nu are acest handicap.
mah sigur avea probleme serioase baiatu' ... ce pot sa spun ...
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
mda...dc tatal sau chiar se purta asa,faza cu calculatorul a fost doar un impuls. Acum depinde care e adevarul.Nimic nu-i justifica fapta,mai bine pleca de acasa dc era maltratat or something(desi tin sa cred ca dc avea calc nu era tocmai maltratat
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: