Sa revenim. Care fumati ? De ce fuamti ? De ce nu fumati ?
Da, fumez de multa vreme, si o sa continui.
Nu fumez, dar o sa ma apuc.
Fumez, dar foarte rar, decat cu prietenii.
Fumez, dar cre c-o sa ma las pt. totdeauna.
Niciodata.
Am fumat, m-am lăsat, sper să nu mai fumez never
Fumez de multa vreme si intentionez sa ma las
Sa revenim. Care fumati ? De ce fuamti ? De ce nu fumati ?
Last edited by IMPERIAL; 12-01-2006 at 19:22.
Sincer sa fiu.. nu fumez.. deoarece.. plm.. sunt alergic nu suport am incercat shi era sa`mi vars matzele...
nu am fumat dekat o data si mia- venit rau de credeam k mor. de atunci nu ma mai ating de tzigari
am fumat... dar nu s-a prins de mineasa ca m-am lasat
si pot sa spun ca dintr-a 9-a n-am mai fumat... O-) deloc![]()
Nici eu nu am participat la poll pentru că am fumat 15 ani şi m-am lăsat de 4 ... Da poate o să mă apuc ... nu se ştie niciodată ... E grea lupta cu tutunul ! Poate mai adaugi şi opţiunea : am fumat şi m-am lăsat !![]()
O alta chestie e.. k mie nu`mi sta bine nici cu tzigarea`n manaadik n`am fatza ... eu sa fumez
![]()
n-am fumat absolut niciodata (decat pasiv....nevoit fiind). nu suport fumul de tigare...
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
acum 2 ani am incercat timp de 3 sapt sa ma apuc de fumat dar nu am reusit asa ca am lasat-o balta si nici nu o sa mai incerc vreodata is bani dati degeaba
aproape ca numai nefumatori aici...e bine asa..
eu mai fumez cateodata...cu prietenii..si cateodata imi vine sa fumez mai des...dar imediat le raresc...k nu vreau sa ma apuc...pt k stiu k nu e bine
stiu ca nu este o lauda........dar fumez.......si rau imi pare........am incercat sa ma las...........dar nu am putut.............imi trebuie un motiv bine intemeiat............
...............stiu ca multi o sa zica: banii, sanatatea...........dar eu vreau altceva...........
..........daca ar veni femeia care o visez yo
, sa imi zica sa ma las de fumat
...........wow, n-as mai astepta, si imediat n-as mai pune o tigara in gura...........nici nu as realiza dak am fumat vreodata
........si asa ar scapa Kent_84 de tzigari pentru totdeauna!
![]()
Succes celorlalti fumatori.........sa se lase!
Pentru ceilalti..........NU VA APUCATI, pt ca EU STIU!![]()
Ciao
si va veni femeia visurilor si de tigari tot nu te vei lasa. Pariu.Mesaj iniţiat de Kent_84
Am fumat, mai fumez dar tigari cumpar forte rar. As da orice ca toti din anturajul meu sa se lase de fumat dar nu se poate.....
N-am fumat,nu fumez si nici nu o sa fumez.Aaaa,ba da am tras odata cand aveam 7 sau 8 ani da ce dreak ca nici nu stiam bine ce e aia.In plus nici nu stiu sa aprind o tigara sau sa trag din ea cum trebuie.
eu 1...k toata lumea de altfe(cred) am fumat....adik nu pot spune k am fumat...am tras o singura data un fum...la majoratul unui prieten..si am lesinat...ce barbat mai sunt si yo ah?oricum...de atunci nu mai pun gura pe tzigari nici dak ma platesti....mai ales k mama aluia era speriata k ii mor in casa nu e era ingrijorata dak am murit sau nu
![]()
NICIODATA nu am tras si NICIODATA nu voi trage! pt ca nu are rost sa fumez...ce avantaje imi aduce?imi aduce mai multe dezavantaje...cum ar fi cancer...etc
si cand iti spun prietenii sa tragi si tu macar o data sa nu ii ascultati...mai bine mor prost si sanatos decat destept si bolnav (in dureri)![]()
![]()
Man pt o minte de doar 18 ani esti destul de rational mah.Mesaj iniţiat de ovisebdan
P.S.deja facusi 1 la rep??
Last edited by WhiteZomby; 03-10-2005 at 23:17.
pollul e coplesitor... sunt de acord cu el:NICIODATA,nu ii critic pe cei care fumeaza... e treaba lor... vreau sa dau la medicina si stiu riscurile la care te expui,pentru mine conteaza daca traiesc 60 sau 70 de ani... si unui viitor doctor nu ii sta bine sa fumeze(ce ex as da pacientilor carora le zic sa nu fumeze)
da' n-ai vazut mai omule k aproape toti doctorii fumeaza!![]()
ei dau un exemolu nashpa la pacienti!
u care nu vei fuma, o sa dai un exemplu bun, te asigur!
te respect pentru asta!![]()
Peace & Respekt![]()
fumez asa ocazional
promitatoare rezultatele pollului.
dar atat de ireale...........raportat la realitate...
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: